română (România) English (United States)
Echipa noastra Echipa noastra

Echipa eSolutions a dovedit capacitatea tehnica si umana de a dezvolta aplicatii, de la site-uri de prezentare si aplicatii web pana la solutii enterprise.

Stilul nostru de lucru este definit de abilitatea de a lucra impreuna cu clientul in scopul realizarii produsului finit. Stim sa abordam fiecare proiect intr-o maniera transparenta, astfel incat chiar si clientii cu notiuni tehnice tangentiale sa beneficieze de o consultanta deplin satisfacatoare.


Cu alte cuvinte, credem in dreptul tau de a intelege fiecare etapa a dezvoltarii propriului proiect.

Intotdeauna facem ca tehnologia sa indeplineasca viziunea ta. Acest mod de lucru nu este posibil fara stapanirea unei game largi de tehnologii, astfel incat dorintele tale sa nu sufere deformari fundamentale in urma procesului de conceptie si analiza a specificatiilor.

Altfel spus, noi stapanim tehnologia, nu depindem de ea!

Pentru ca acest vast univers al Tehnologiei Informatice este intr-o continua transformare, am cooptat in echipa noastra numai oameni dinamici, vizionari, deschisi la nou, capabili sa-si adapteze din mers metodele de lucru.

Noi consideram ca toate aceste aspecte, care ne definesc ca echipa, formeaza o filozofie proprie eSolutions, concentrata in dinamism, seriozitate si spirit de echipa.