română (România) English (United States)
Dezvoltare aplicatii Dezvoltare aplicatii


Toate proiectele de care ne ocupam beneficiaza de o planificare minutioasa, continuata de un proces de dezvoltare evaluat si actualizat continuu si finalizat de livrarea in termenii stabiliti si in cadrul bugetului agreat impreuna cu clientul.

La eSolutions, am inteles ca aplicarea celor mai bune practici reprezinta cheia succesului, astfel incat procesul de dezvoltare software sa fie:

- predictibil
- controlabil
- economic
- administrabil.


eSolutions urmareste excelenta in servicii prin:

- monitorizarea proiectului, pentru atingerea scopurilor calitative stabilite;
- stabilirea exacta a termenelor de livrare, indiferent de marimea intervalelor de timp luate in calcul;
- incadrarea in bugetul stabilit impreuna cu clientul;
- cresterea continua a productivitatii;
- pregatirea tehnica superioara a echipei de dezvoltare;
- calitatea morala ireprosabila a personalului;
- satisfactia clientului.
 

Tehnologii Tehnologii


Stapanim o gama larga de tehnologii open source si proprietare.

Folosim tehnologii bazate pe standarde. Astfel solutiile propuse de noi ofera un grad maxim de securitate, interoperabilitate si scalabilitate, calitati indispensabile astazi.

Ne straduim sa integram cele mai bune tehnologii, intr-o incercare continua de a oferi clientului platforma optima pentru necesitatile sale, iar acolo unde este cazul, optam pentru open source.

Tehnologiile pe care le stapanim se inscriu in urmatoarele categorii:Tehnologii pe care te poti baza

• Programare
• Limbaje de scripting
• Baze de date
• Raportare
• Web & XML

 

Puteti consulta aici lista prescurtata a tehnologiilor si framework-urilor cu care lucram.

Outsourcing and Outplacement Outsourcing and Outplacement


Pentru proiecte complexe, expertii eSolutions pot fi integrati în echipa dumneavoastra de dezvoltare software sau putem prelua integral efortul dumneavoastra de programare. De asemenea, putem asigura servicii de Project Management, pilotaj tehnic sau supervizare dezvoltare aplicatii - la sediul nostru sau al proiectului/clientului.

 

Audit si consultanta Audit si consultanta

Serviciile de consultanta eSolutions ajuta la optimizarea utilizarii infrastructurii IT si maximizarea investitiilor si sunt gestionate de ingineri software cu experienta în domeniu. În plus fata de cunostintele expert legate de baze de date si portaluri open-source, dezvoltatorii software au experienta în tehnologii variate folosite în construirea produselor software utile în mediul de afaceri.

Analiza si design de sistem informatic:

• analiza nevoilor pietei si a cerintelor mediului de afaceri
• recomandarea de arhitecturi hardware/software ce se potrivesc nevoilor organizatiei
• asistenta la crearea unui mediu tehnic scalabil
• asistenta la crearea infrastructurii proiectului software

Arhitectura aplicatii:

• arhitecturi orientate pe servicii (SOA)
• strategii de dezvoltare a aplicatiilor web (JBoss, Tomcat, JBoss Portal, Liferay Portal)
• plan detaliat de îmbunatatiri recomandate
• pilotaj tehnic si supervizarea implementarii

 

Testimonial Testimonial

„În dezvoltarea solutiei noastre de Sales Force Automation (www.IOSales.ro) am beneficiat initial de serviciile eSolutions în calitate de consultanti.

Colaborarea intensiva, expertiza solida si profesionalismul echipei eSolutions au facilitat implementarea rapida a sistemului nostru – au livrat software de o înalta tinuta tehnica. Realizarea aplicatiei a fost posibila numai în contextul implicarii unei echipe experimentate si versatile, deschisa catre tehnologiile noi.

Solutia SFA dezvoltata în colaborare cu eSolutions a fost aplicata cu succes în întreg grupul Romstal si si-a dovedit în timp eficienta, prin fiabilitate si performanta.

Am avut asteptari mari si încredere ca ne putem atinge obiectivele împreuna. Atitudinea proactiva, orientarea catre rezultate si calitatea implementarii ne-au surpris placut iar rezultatele colaborarii cu echipa eSolutions exced asteptarile initiale.“


Ciprian Dragoi,
Web Development Manager
IOS Software Solutions,
Romstal Grup

 

Testimonial Testimonial

„Am apelat la eSolutions pentru unul dintre cei mai importanti clienti ai nostri, unul dintre gigantii mondiali în telecomunicatii.

eSolutions ne-a furnizat de fiecare data resurse umane foarte competente în cel mai scurt timp si au reusit în permanenta sa evalueze precis modul în care aceste resurse pot fi folosite în proiectul nostru pentru a ne maximiza succesul. Competentele lor tehnologice si modul în care reusesc sa se asimileze unei echipe sunt absolut remarcabile.“


Florin Pârlea,
Managing Director,
Gemini Solutions