română (România) English (United States)
Solutii Solutii

In decursul timpului, eSolutions a dezvoltat in produse proprii sau pentru clienti peste 100 portleti personalizati, acoperind arii din cele mai variate:
»  Enterprise Shop Portal;
»  Virtual Styling: flash wrapper, admin console;
»  Gestiune cereri de finantare / rambursare;
»  Gestiune cereri de aprovizionare;
»  Gestiune cereri concediu;
»  WCM personalizat (Intranet role-based content distribution peste o ierarhie cu peste 2000 angajati);

Alte solutii dezvoltate de eSolutions (platforma non-portal):
»  eSol Pricing,
»  eSol Stock Management;
»  eSol SFA,
»  eSol CRM;
»  eSol Reporting Server;
»  eSol BarCode info collection.


eSolutions furnizeaza la nivel local intreaga gama de solutii asociate produselor distribuite:
»  migrare baze de date Oracle.
»  tuning si scalabilitate Postgres;
»  replicari de baze de date pentru raportari si BI;

 

Products and technologies Products and technologies

eSolutions a acumulat o experienta vasta in lucrul cu o serie de produse si tehnologii oferite de Enterprise DB, Red Hat, VMWare si SEP. Acestea au stat la baza multor proiecte realizate cu succes de echipa noastra.
 

EnterpriseDBEnterpriseDB este cel mai important provider de produse si servicii enterprise bazate pe PostgreSQL, cea mai avansata baza de date open source din lume. Produsele Postgres Plus sunt ideale pentru aplicatii tranzactionale intensive, care necesita o performanta superioara, scalabilitate masiva si compatibilitate cu bazele de date proprietare.
ZimbraZimbra, o fost companie Yahoo! (acum VMWare), este leader in tehnologii open source orientate server si client, pentru aplicatii de mesagerie si colaborare de ultima generatie. Zimbra Collaboration Suite este o aplicatie de mesagerie si colaborare, cu adevarat moderna si inovatoare.
SEPSEP este un pionier al aplicatiilor ce asigura disponibilitatea datelor peste retea si cross platform. Inca din 1992, SEP a dezvoltat o tehnologie de varf pentru securitatea datelor, care ulterior a fost integrata si transformata intr-una din cele mai rapide si fiabile solutii de backup al datelor existente la acest moment.
RedHatRed Hat - lider mondial in tot ceea ce inseamna open source. Red Hat Enterprise Linux este cea mai importanta platforma open source destinata corporatiilor, care imbina flexibilitatea proprie tehnologiei open source cu stabilitatea si calitatea de varf a serviciilor corporate oferite de Red Hat si partenerii sai.
JBossJBoss Enterprise Middleware este un produs software enterprise, open source, destinat elaborarii, instalarii, integrarii, orchestrarii si prezentarii aplicatiilor si serviciilor web intr-o arhitectura orientata-servicii (Service-Oriented Architecture - SOA).