română (România) English (United States)
Comunicate de presa Comunicate de presa
« Inapoi

EDB in Romania

Esolutions

EnterpriseDB intra prin eSolutions pe piata locala a bazelor de date
eSolutions este desemnat distribuitor exclusiv al produselor PostgreSQL de la EnterpriseDB in Romania, Bulgaria si Moldova

27.10.2009

EnterpriseDB, lider pe piata bazelor de date open-source enterprise si VDEL, numarul unu mondial in distributia de servicii IT, au anuntat ca din octombrie 2009 VDEL a devenit Master Distributor al produselor EnterpriseDB pentru Europa Centrala si de Est, Rusia si CSI. În acelasi context, eSolutions devine Value Added Distributor pentru Romania, Bulgaria si Moldova si va asigura suport complet pentru linia de produse de baze de date open source ale EnterpriseDB precum si serviciile asociate, venind astfel in intampinarea cererii in continua crestere de alternative eficiente la bazele de date proprietare.

“Prin incheierea acestui acord, utilizatorii din organizatiile mari din mai multe tari din Europa Centrala si de Est au acum acces la training, suport si servicii locale pentru un intreg portofoliu de produse de baze de date open source” a declarat Ed Boyajian, presedinte si CEO al EnterpriseDB. “Avand in vedere bugetele IT destul de stranse ale acestui moment, cheltuielile legate de bazele de date sunt in prezent reevaluate. Noile parteneriate create in Europa vor ajuta la accelerarea procesului de adoptare a PostgreSQL ca alternativa cu costuri asociate scazute la bazele de date proprietare costisitoare.”

EnterpriseDB permite organizatiilor reducerea costurilor IT prin utilizarea PostgreSQL, cea mai avansata baza de date open source din lume. Produsele EnterpriseDB sunt ideale pentru aplicatii tranzactionale intensive, care necesita o performanta superioara, scalabilitate masiva si compatibilitate cu bazele de date proprietare. Prin pozitia sa de furnizor traditional de solutii si servicii profesionale ce au la baza tehnologii open source, eSolutions va asigura organizatiilor din Romania, Bulgaria si Moldova posibilitatea de a monetiza puterea si avantajele economice ale bazei de date open source PostgreSQL.

"Suntem onorati de increderea cu care am fost investiti de catre una dintre cele mai dinamice organizatii la nivel mondial, ce promoveaza cea mai avansata baza de date open source din prezent. Misiunea asumata de eSolutions este aceea de a furniza mediului de afaceri solutii perfect adaptate nevoilor lor, la cel mai bun raport pret/performanta, in conditiile asigurarii unui suport tehnic si comercial de exceptie. Iata de ce suntem incantati sa ne extindem portofoliul prin adoptarea celei mai avansate solutii open source de baze de date din lume", a declarat Marian Simpetru, Managing Director eSolutions. "Ne propunem sa dezvoltam reteaua de parteneri pentru ca utilizatorii finali din mediul de business, in continua cautare a celui mai bun raport pret/calitate, sa isi poata satisface si la nivel local nevoia de alternative open source la produsele software proprietare, ale caror preturi nu sunt adaptate conditiilor economice dificile cu care ne confruntam astazi", a mai completat Simpetru.

Despre EnterpriseDB Corporation

EnterpriseDB asigura produse si servicii enterprise bazate pe PostgreSQL, cea mai avansata baza de date open source din lume. Produsele Postgres Plus sunt ideale pentru aplicatii tranzactionale intensive, care necesita o performanta superioara, scalabilitate masiva si compatibilitate cu bazele de date proprietare. EnterpriseDB are sedii in America de Nord, Europa si Asia. Compania a fost fondata in 2004 si are sediul principal in Westford, Mass. Pentru mai mult informatii, va rugam sa sunati la +1-978-589-5700, sau vizitati http://www.enterprisedb.com

Despre eSolutions

eSolutions este o firma cu capital integral romanesc creata in anul 2001 cu scopul de a oferi pietei Enterprise din Romania servicii profesionale de dezvoltare software. În prezent, eSolutions ofera un portofoliu extins de solutii software si servicii profesionale: consultanta si audit sisteme IT, tuning si optimizari, migrari de aplicatii si baze de date, reporting si Business Intelligence, portaluri, data warehouse, analiza performanta tehnica telecom, arhitectura si dezvoltare sisteme informatice. eSolutions este unic Value Added Distributor pentru EnterpriseDB, Zimbra si SEP in Romania, Bulgaria si Moldova iar prin parteneriatul cu VDEL furnizeaza training autorizat pentru JBoss. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati http://www.esolutions.ro.

###

EnterpriseDB si Postgres Plus sunt marci inregistrate ale EnterpriseDB Corporation. Alte marci pot fi inregistrate de catre detinatorii lor.

EnterpriseDB

Paul Roberts