română (România) English (United States)
Instructorii Esolutions Instructorii Esolutions

Instructorii nostri se bucura de o bogata experienta, dobandita in proiecte relevante si de anvergura.

Puteti vedea profilul lor (Linked In).

Marian Simpetru
Vedeti profilul public al lui Marian Simpetru pe LinkedIn
Miron Gabriel Brezai
Vedeti profilul public al lui Miron Brezai pe LinkedIn
Delia Popescu
Vedeti profilul public al Deliei Popescu pe LinkedIn

Cursuri - Alegerea potrivita Cursuri - Alegerea potrivita


Alegeti cursurile eSolutions pentru ca:

Modul de predare este interactiv si atractiv (noua ne displace cititul slide-urilor ca metoda principala de predare... ). Cursantii sunt permanent incurajati sa participe activ si sa discute cu instructorul. La noi veniti sa invatati, nu sa "bifati".

Am eliminat studiile de caz ipotetice, irelevante, prafuite, alegand in schimb exemplele din viata reala. La noi invatati cum se lucreaza efectiv, din cele mai bune practici, in tehnologiile si framework-urile care va intereseaza.

Cursurile sunt atent concepute si structurate. La noi nu veniti sa invatati "de toate si nimic concret". Materialul este aerisit, si nu amestecam, de exemplu, tehnologiile si frameworkurile cu api-urile de baza intr-un singur curs...

Tot ce am ales noi sa prezentam in cursuri (materiale, subiecte de curs etc.) se refera la api-uri si framework-uri folosite de programatori in proiecte real-life in toata lumea.

In cazul anumitor cursuri, ne rezervam dreptul de a selectona cursantii. Stim cu totii ca de multe ori ne trezim la cursuri alaturi de neaveniti, din cauza carora materialul parcurs se reduce cu mult. Se pierd astfel si timp, si bani. Impreuna cu eSolutions, veti obtine valoarea exacta a banilor dumneavoastra.

Ambianta salii de curs este placuta si relaxanta.

Evident, toate acestea ar fi vorbe goale fara un instructor cu experienta practica foarte mare, capabil sa prezinte atat conceptele cat si aplicarea lor practica.

Instructorii nostrii sunt conducatori de proiect, arhitecti de solutii IT sau consultanti IT, astfel experienta lor este una completa si directa cu subiectul predat. Ei "nu vin" din lumea reala a celor care lucreaza efectiv in industra IT, "sunt" in aceasta lume si nu au pierdut legatura cu ea nici un moment.

Instructorii nostri nu au "povesti din carti", ei vin cu situatii reale, exemple, comportamente si studii de caz din proiecte reale, complexe, unde tehnologiile sunt folosite la adevarata lor valoare.

Pentru clientii care doresc sa studieze doar anumite materii, cursurile se pot customiza la cerere. Va ajutam sa va concepeti propria programa de studiu, in functie de necesitati.


Pentru clientii care doresc sa elimine timpul de deplasare la sediul nostru, se poate discuta organizarea acestor cursuri la sediul propriu.

Impreuna cu noi, veti invata tehnologiile viitorului, pentru viitor !

Ce ne diferentiaza Ce ne diferentiaza

» Mod de predare interactiv
» Studii de caz relevante
» La noi chiar invatati
» API-uri si framework-uri folosite
» Instructori cu experienta practica foarte mare
» La sediul nostru sau la sediul clientului

mai multe detalii...