Despre noi
Group Created using Figma
Despre noi
Totul

Despre noi

Fondati in anul 2001, oferim servicii profesionale de dezvoltare de software. Folosim metodologii de dezvoltare de tip Agile pentru a livra aplicatii native in cloud construite cu cele mai moderne tehnologii.

Inovatori de meserie

Evolutia noastra

Dezvoltam de 17 ani solutii software inovative pentru companii si le integram in sisteme tehnologice complexe. O parte importanta din activitatea noastra se bazeaza pe metodologii si echipe de dezvoltare de tip Agile. Portofoliul nostru de clienti e in general format din companii cu activitati in sectoarele de comert, telecomunicatii si logistica.

Printre clientii nostri, se afla Carrefour, REWE, Regina Maria, Deutsche Telekom, Metro Systems sau ANPIS.

Oferim know-how aplicat prin produsele dezvoltate in sectoarele managementului de preturi si al finalizarilor de comanda prin terminale mobile, precum si al solutiilor dezvoltate sub forma de microservicii scalabile sau de integrari complexe.

Avem birouri in Bucuresti, iar cu ajutorul partenerului nostru, firma tarent, suntem prezenti in Berlin si Bonn. Cu peste 70 de angajati in Romania (si peste 150 in Germania), ne asumam responsabilitatea nu numai pentru conceperea si dezvoltarea proiectelor de integrare, dar si pentru implementarea, intretinerea si operarea acestora.

Modul nostru de lucru e definit de capacitatea de a lucra impreuna cu partenerii nostri pentru a obtine produsul final. Stim cum sa abordam fiecare proiect intr-o maniera transparenta, astfel incat chiar si parteneri cu cunostinte tehnice tangentiale pot beneficia de consultanta la nivel inalt.

Suntem stapanii tehnologiei, nu depindem de ea!

Cultura eSolutions

E important pentru noi sa lucram intr-o atmosfera destinsa si prietenoasa!

Pe deoparte, asta inseamna o relatie autentica si transparenta atat cu partenerii nostri cat si intre noi, iar in acest fel cooperam strans cu totii. Pe de alta parte, ne motivam echipa sa participe in deciziile companiei, creand un mediu transparent prin intermediul caruia raportam in mod constant toate evolutiile companiei catre echipele noastre.

De-a lungul anilor, am construit o atmosfera apropiata, de familie, in care membrii echipelor nu numai ca se sustin reciproc, dar aleg sa petreaca timp impreuna si in afara orelor de program. Atmosfera si relatiile bune sunt cheia proiectelor reusite!

Datorita faptului ca domeniul tehnologiei informatiei e in continua evolutie, am strans laolalta oameni dinamici, vizionari, deschisi noutatilor si capabili sa-si adapteze modul de lucru intr-o maniera rapida si eficienta.

Suntem convinsi ca toate aceste aspecte care ne definesc ca echipa stau la baza mentalitatii eSolutions, axata pe dinamism, seriozitate si spirit de echipa.

Contributia noastra

Suntem sustinatori ferventi ai tehnologiilor open source si ai cresterii comunitatilor prin actiuni propriu-zise. Mandria noastra cea mai mare e ca unul dintre cele mai mari proiecte pe care le-am implementat anul trecut a primit tag-ul ‘GO Lang awesome’ din partea comunitatii.

Evenimente