română (România) English (United States)
Despre eSolutions Despre eSolutions

eSolutions
se bazeaza pe oameni si tehnologie si iti ofera solutii concrete. Oamenii nostri sunt entuziasti, inteligenti, tineri si  talentati.

Impreuna vom face echipa, astfel iti vom oferi solutii perfect adaptate nevoilor tale. Aceasta abordare ajuta in diminuarea timpului de dezvoltare, te ajuta sa economisesti bani si energie.

Intelegem ca este important sa fii primul in orice faci. Aceasta maniera de afaceri a facut posibila cresterea rapida a companiei eSolutions.

Clientii eSolutions sunt companii dinamice, vizionare, mereu in cautarea unor solutii IT inteligente care sa le aduca valoare concreta activitatii lor.

Multi dintre ei sunt alaturi de eSolutions de la inceput, le multumim pentru incredere si pentru sansa de a creste impreuna.

Suntem in continua cautare, cercetam si investigam cele mai noi strategii din domeniu, cele mai bune practici din industria IT pentru a fi pregatiti sa-ti  recomandam solutii inteligente. Si asta o facem de mai bine de 6 ani.

Fiecare solutie propusa se naste dintr-un ansamblu de competente, experienta si colaborarea cu echipa ta de specialisti, numai asa se poate crea cea mai potrivita solutie pentru nevoile tale.
Open source Open source

 

  • Pentru ca open source reprezinta inovarea.
La prima vedere, conceptul open source pare un paradox: tehnologie mai buna si mai ieftina, antrenand costuri ulterioare mult reduse. Dar de fapt, principiul de baza porneste de la nevoia continua de inovare, care in trecut se oprea in “piedica” pusa de solutiile proprietare, fara acces la cod . Prin urmare, transparenta totala  a codului ofera motivatia si in acelasi timp, cointeresarea in dezvoltarea lui continua, imbogatind astfel comunitatea cu  rezultatele efortului propriu. In acest fel se formeaza un veritabil knowledge-pool, la care are acces oricine doreste sa dezvolte si sa integreze solutii open source.
  • Pentru ca standardele open source genereaza solutii tehnice de incredere.
Acest trend ascendent al solutiilor open source este vizibil atat in sectorul privat, cat si in sectorul public. Uniunea Europeana promoveaza si sprijina activ folosirea solutiilor open source, existand deja implementari viabile la nivel de administratie locala. Ceea ce inseamna ca se face deja simtit  impactul costurilor reduse asociate tehnologiilor open-source.
  • Pentru ca reprezinta maximul posibil care se poate obtine din raportul pret/calitate.
Solutiile noastre promoveaza o investitie redusa, prin evitarea licentelor proprietare. In acelasi timp se reduc si costurile customizarii si mentenantei. Tehnologia open source este disponibila oricui doreste s-o utilizeze, la costuri reduse. Iar aceste costuri reprezinta de fapt servicii efective: suport si mentenanta.
  • Pentru ca ne bazam pe o filozofie care incurajeaza transparenta si deschiderea, prin comunitatile sale active.
eSolutions a inteles semnificatia si impactul acestui mod de a gandi la toate nivelele business-ului, si a investit mult in efortul de a deveni o parte a comunitatii open source. Ca dovada, parteneriatele incheiate atat cu liderul mondial RedHat, cat si cu SNS, impreuna cu care incercam sa promovam tehnologia open source pe piata interna.