Studii de caz

Transformam ideile inovatoare in avantaje competitive masurabile. De la etapa initiala de planificare pana la implementarea finala si dincolo de aceasta, suntem intotdeauna alaturi de clientii nostri.

Portofoliu

Clientii nostri ne aduc in vedere diverse scenarii de business care ne permit nu doar sa ne folosim la maximum abilitatile tehnice, ci si sa cream solutii unice. Provocarile variate si dinamice functioneaza ca un catalizator pentru inovatie, permitandu-ne sa elaboram solutii moderne care, de cele mai multe ori, reusesc sa depaseasca asteptarile partenerilor nostri.

Alocati cateva minute pentru a explora urmatoarele studii de caz, care ofera o imagine de ansamblu asupra unora dintre proiectele pe care le-am dezvoltat, provocarile unice cu care        s-au confruntat partenerii nostri si solutiile avansate pe care echipa noastra de experti le-a dezvoltat.

Portofoliu
Platforma de big data on-premises pentru Carrefour

Platforma de big data on-premises pentru Carrefour

Am implementat pentru Carrefour Romania o platforma de big data cu scopul de a eficientiza operatiunile companiei. Sunt centralizate informatii despre stocuri, preturi, vanzari, promotii, comenzi etc. din magazinele si depozitele din tara.

Platforma de big data pentru Regina Maria

Platforma de big data pentru Regina Maria

Am dezvoltat pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA o platforma de big data on-premises care centralizeaza date din diferite surse ale clientului, asigurand astfel vizualizarea completa si consistenta a informatiilor si eficientizarea operatiunilor companiei.

Eagle - Platforma de big data in Google Cloud

Eagle - Platforma de big data in Google Cloud

Am implementat platforma de big data in cloud - Eagle - pentru Carrefour Romania, cu scopul de a simplifica si democratiza accesul la date, astfel incat retailerul sa isi poata optimiza si eficientiza procesele de analiza si raportare.

Platforma de Telemedicina MultiMED

Platforma de Telemedicina MultiMED

MultiMED este un sistem inovativ de telemedicina, care permite realizarea si interpretarea analizelor si investigatiilor medicale la domiciliul pacientului, de catre o echipa multidisciplinara de medici specialisti.

ReefBeat®/ ReefWave™ - Pompe de apa inteligente

ReefBeat®/ ReefWave™ - Pompe de apa inteligente

Pompele de apa ReefWave®, dezvoltate special pentru Red Sea, inglobeaza tehnologia cross-flow patentata Maxspect, care asigura o miscare optima a apei, indiferent de pozitionarea coralilor in acvariu.

Promotion Management App (PMA)

Promotion Management App (PMA)

Aplicatia Promotion Management a fost dezvoltata special pentru Carrefour Romania cu scopul gestionarii unei game largi de vouchere, pentru diferite tipuri de utilizatori. Ce solutie am gasit pentru a rezolva provocarile clientului?

ReefBeat®/ ReefLED™ - Iluminare inteligenta

ReefBeat®/ ReefLED™ - Iluminare inteligenta

ReefLED™ este un sistem inteligent de iluminare pentru acvariile marine, care a fost proiectat pentru a asigura cresterea si colorarea optima a coralilor. Luminile ReefLED™ sunt garantate a fi sigure pentru recif si foarte usor de configurat.

Mambo - Sistem ticketing

Mambo - Sistem ticketing

Mambo este o aplicatie web, dezvoltata special pentru Carrefour Romania, oferind un proces complet automatizat de trimitere si aprobare a cererilor pentru diverse resurse. Care au fost provocarile si ce tehnologii am folosit?