panomio

panomio

Solutie pentru crearea, organizarea si livrarea colaborativa a continutului, in mai multe canale, printr-un singur mediu unificat.

panomio este un CMS care poate livra continutul printr-un API direct acolo unde e nevoie. Datorita abordarii headless, acelasi continut poate fi publicat pe un site web, o aplicatie sau orice este conectat la internet, fara a impune un format de afisare.

O solutie pentru fiecare membru al echipei

Marketeri

Marketeri

Construiti noi pagini, creati si editati continut, previzualizati si publicati cu usurinta, adaugati elemente media - tot ce va puteti imagina ar putea fi facut independent, fara ajutorul echipei de dezvoltare. Utilizati acelasi spatiu pentru centralizarea si livrarea de continut pe orice canal.

Programatori

Programatori

Actualizati continutul tuturor platformelor dintr-un singur punct final, fara grijle specifice platformei. Dezvoltatorii de front-end nu sunt dependenti de conventiile si structurile backend-ului, oferind o experienta de utilizare mai rapida si mai receptiva.

Manageri de proiect

Manageri de proiect

Oferiti echipei un mediu in care toti pot lucra impreuna pastrandu-si propriul accent: abordare colaborativa pentru dezvoltarea.
Foloseste un mod agil de a gestiona si implementa strategia de continut.

Beneficii

  • Posibilitatea de a gestiona continutul pe mai multe canale

Cumparatorii doresc sa ramana conectati pe mai multe dispozitive, fiecare oferind o experienta digitala unica pentru utilizatorii finali. Cu panomio, companiile pot adopta o abordare omnichannel, oferind astfel o experienta unica utilizatorilor, indiferent daca folosesc desktop sau dispozitiv mobil, asistent digital, aplicatii de realitate virtuala, ceasuri inteligente sau orice alt dispozitiv conectat la internet.


  • Mai repede si mai aproape de consumatori

Consumatorii s-au obisnuit sa obtina ceea ce isi doresc cu viteza maxima, inclusiv si experiente noi pe diverse dispozitive. Cu un CMS traditional, marketerii trebuie sa elaboreze, iar dezvoltatorii trebuie să creeze integrări și platforme personalizate pentru a prezenta continutul pe noile canale.

Cu panomio, programatorii pot livra continut prin apeluri API catre dispozitiv sau punctul de contact în cauză, permitandu-le marketerilor sa se concentreze exclusiv pe UI si experienta utilizatorului final.

 

  • Managementul continutului dintr-un singur loc

Specialistii de marketing se confrunta cu provocarea de a gestiona continut pentru mai multe site-uri si aplicatii. Transferul de continut de la un CMS la altul poate fi frustrant si consuma mult timp.
panomio permite mai multor autori, editori, indiferite functii, sa utilizeze acelasi spatiu pentru crearea, centralizarea si livrarea de continut pe orice canal.

 

  • Flexibilitate in dezvoltare

panomio este bazat pe API, astfel incat front-end-ul poate fi construit fara a fi necesar sa se conformeze niciunei constrangeri de dezvoltare. Elementul / modulul unic poate fi reutilizat si combinat cu mai multe rezultate pentru  prezentari diferite. Acest lucru permite dezvoltatorilor sa construiasca orice cod pentru orice tip de integrare. Arhitectura bazata pe microservicii creste autonomia echipelor de dezvoltare, deoarece ideile pot fi implementate usor, permitand livrarea continua si scalabilitatea. Astfel,  programatorii au libertatea de a dezvolta și implementa în mod independent serviciile.

Caracteristici

Modelarea paginii

Modelarea paginii

Paginile pot fi create si modelate de catre editori, prin module de continut, fara a fi nevoie de implicarea echipei de programare. 

Previzualizarea continutului

Previzualizarea continutului

Vedeti cum arata continutul intr-un spatiu sigur, inainte de a-l publica. Asigura-te ca pagina arata exact cum iti doresti.

Proiecte nelimitate

Proiecte nelimitate

Creati proiecte nelimitate pentru toate site-urile web ale companiei, paginile de prezentare, produsele, toate intr-un singur loc.

Arhitectura bazata pe microservicii

Arhitectura bazata pe microservicii

Microserviciul principal actioneaza ca un intermediar intre frontend si baza de date, in baza unui set de scheme JSON.

Istoric complet de revizuire

Istoric complet de revizuire

Editorii pot compara continutul si pot publica orice versiune de la o anumita data si, atunci cand este necesar, sa restabileasca continutul la starea anterioara.

Management media

Management media

Incarcati si organizati toate tipurile de imagini, videoclipuri, fisiere; in dosare usor de accesat si de utilizat.

Cautare de continut

Cautare de continut

Gasirea a ceea ce cautati in tot continutul este usor cu functiile de cautare si filtrare.

Roluri si permisiuni

Roluri si permisiuni

Adaugati membrii echipei pentru colaborare, atribuiti roluri oferind permisiunea doar pentru activitatile specifice rolului.

Arhitectura microserviciilor

panomio este format din 9 microservicii diferite, care permit dezvoltarea rapida a serviciilor pentru a raspunde cat mai bine atat nevoilor noastre, cat si celor ale clientilor nostri. Suita tehnologii pe care o folosim permite integrarea cu servicii terte, fara bariere sau dependente tehnologice.

 

Tehnologii folosite: Java 8, Spring Boot, Spring Webflux, Groovy, JPA / Hibernate, Spring RestTemplate, Angular 6, CSS

Afla mai multe despre panomio

Lasa-ne mai multe detalii, iar noi vom reveni pentru a stabili un demo.