spot

Imbunatateste performanta afacerii cu spot

Oricare ar fi scenariul de utilizare, de la masurarea traficului in scopul de a obtine finantare pentru unele proiecte, pentru a determina eficienta campaniilor publicitare sau pentru a creste ratele de conversie, spot ofera instrumentele necesare pentru a transforma aceste cifre in venituri pentru afacerea ta.

Solutia noastra de contorizare a traficului ofera informatii utile care ajuta organizatiile sa creasca profitabilitatea si sa optimizeze eficienta operationala prin analizarea traficului de vizitatori, pentru a putea lua, ulterior, decizii informate, bazate pe date exacte.

Versatilitate

Solutiile de contorizare traficului sunt folosite in multe situatii in publicitate, retail (magazine, centre comerciale), muzee, banci, aeroporturi, gari sau pentru gestionarea fluxul de vizitatori in targurile si evenimentele mari.

Date exacte

In plus, privind spre viitor - orasele inteligente si conectate necesita, de asemenea, date precise despre miscarea oamenilor, pentru a intelege mai bine cum sunt utilizate diferitele zone ale orasului, pentru a imbunatati planificarea, a imbunatati infrastructura si a face viata in oras mai buna pentru toata lumea.

Eficienta operationala

Datele  colectate si transmise de solutia inteligenta de contorizare a traficului pe care se bazeaza spot ofera un instrument valoros pentru managementul activitatii de zi cu zi, dar si pentru planificare, asigurand eficientizarea proceselor operationale.

De ce spot?

Algoritmi AI/ML

Algoritmi AI/ML

Modelele noastre sunt antrenate si actualizate in mod constant pentru a asigura o detectare corecta a obiectelor, putand  oferi astfel date precise de  trafic.

Protectia datelor personale

Protectia datelor personale

Folosim fluxurile video doar pentru a analiza cifrele de trafic si stocam doar date statistice, fara a salva si inregistrarile video.

Precizie ridicata

Precizie ridicata

Solutia noastra va ofera date extrem de precise, oferindu-va posibilitatea de a cunoaste in timp real informatii despre traficul din zonele de interes, astfel incat sa puteti masura, analiza si optimiza serviciile.

Analitice extinse

Analitice extinse

spot poate afisa scenarii in timp real, analize comparative (grafice), cu optiuni de export pentru toate datele.

Beneficii

Targetare eficienta

Targetare eficienta

Cu ajutorul spot, puteti livra reclamele potrivite clientilor potriviti.

Date exacte si diferentiate

Date exacte si diferentiate

Segmentarea utilizatorilor pe baza tiparelor de miscare si localizare.

 Oportunitati de personalizare

Oportunitati de personalizare

Puteti seta un numar mediu de pasageri pentru masini, autobuze sau trafic pietonal, in functie de locatie si de intervale orare.

Rapoarte exacte de trafic

Rapoarte exacte de trafic

Date despre publicul ce poate fi accesat.

Afla mai multe despre spot

Lasa-ne mai multe detalii despre provocarile intampinate, iar noi vom reveni pentru a stabili un demo.