Analiza de business

Indepliniti-va obiectivele de business alaturi de echipa noastra de dezvoltare.

Identificati nevoile companiei si dezvaluiti potentialul de business

Analistii nostri de business colaboreaza cu echipa voastra pentru a intelege mai bine provocarile, obiectivele si potentialele oportunitati, in scopul de a clarifica nevoile si cerintele produsului dorit. Intreaga informatie este transpusa in task-uri clare si comunicata echipelor de dezvoltare, asigurand ca produsul final nu doar ca va indeplini, dar si ca va depasi asteptarile voastre si ca va aduce valoare business-ului vostru.

Includerea unui analist de business in echipa de proiect va aduce un plus de valoare prin asigurarea corectitudinii informatiilor si translatarea acestora in cerinte clare pentru echipa de dezvoltare, eliminand riscul de a avea un rezultat diferit fata de cel asteptat.

Analistii de business joaca un rol cheie in construirea legaturii dintre voi si echipa noastra de dezvoltare. Ei va asista in structurarea si organizarea cerintelor, precum si in maparea nevoilor de business in scenarii de utilizare pe care echipa de dezvoltare le foloseste pentru a implementa produsul. În plus, acestia ofera in mod proactiv recomandari sau consultanta specifica, cu scopul imbunatatirii procesului, si ofera suport echipei de dezvoltare pe tot parcursul proiectului.

Toate acestea aduc un avantaj major in dezvoltarea unui produs: accelerarea procesului de implementare si reducerea timpului de lansare pe piata, mentinand, in acelasi timp, un standard inalt de calitate a software-ului.

 

Serviciile noastre

  • Consultanta de business pentru proiect
  • Identificare si analiza cerinte pentru produs
  • organizarea cerintelor de produs
  • Planificarea si prioritizarea implementarii cerintelor
  • Asumarea implementarii produsului
  • Validarea functionalitatilor implementate si conformitatea lor
Servicii Big Data

Analiza de business - Calea dovedita catre succes

Arhitectura Big Data

Etapa de identificare a nevoilor produsului

Analistii nostri colaboreaza cu reprezentantii clientului pentru a intelege procesele de business specifice, fluxurile de lucru si caracteristicile produsului, astfel incat cerintele sa fie aliniate cu obiectivele de proiect. Prin sesiuni de intalniri de identificare, brainstorming, focus grupuri, analiza documentelor, interviuri putem stabili care este cea mai buna solutie pentru proiectul vostru. In aceasta etapa sunt schitate obiectivele, limitarile si scopul proiectului.

data ingestion and collection card

Analiza nevoilor si cerintelor

Analistii de business schiteaza principalele functionalitati ale produsului in urma intalnirilor cu clientii, apoi transforma aceste informatii in task-uri pentru echipa de dezvoltare, mentinand, totodata, discutii continue cu reprezentantii clientului in privinta dezvoltarii cerintelor si modelelor vizuale. In plus, analistii colaboreaza cu inginerii UI/UX pentru crearea design-ului care sa se potriveasca nevoilor si cerintelor clientilor.

robust data pipelines card

Comunicarea cerintelor

In cadrul unei intalniri obisnuite Agile, analistul de business, impreuna cu Product Owner-ul, ofera echipei de dezvoltare explicatii detaliate despre cerintele si nevoile clientului pentru a se asigura ca fiecare aspect este inteles in profunzime. Aceasta are ca rezultat un timp mai scurt de lansare in piata, deoarece functionalitatile clare si caracteristicile bine definite le permit dezvoltatorilor sa lucreze mult mai eficient.

BI, reporting, & data visualization card

Practicile de BA & Agile

La eSolutions, urmam principiile Agile. Intr-o echipa Scrum, analistii nostri de business pot prelua responsabilitatile unui Product Owner sau pot lucra indeaproape cu acesta, pentru a defini si a prioritiza backlog-ul. Noi ajutam cu scrierea scenariilor de utilizare si a criteriilor de acceptanta si gestionarea backlog-ului, precum si cu planificare, estimari, prioritizare si luarea deciziilor.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Legatura dintre obiectivele de business si echipa de dezvoltare.

Aveti nevoie de un BA?