Servicii big data

Valorificati potentialul datelor cu solutii digitale personalizate.

Beneficiati de puterea datelor

Oferim solutii complete de big data pentru a ajuta companiile sa-si inteleaga datele, sa genereze valoare din acestea si sa obtina rezultate masurabile.

Pionieri in implementarea proiectelor de big data pe piata din Romania, am finalizat peste 10 proiecte de big data in ultimii ani.

Echipa noastra de dezvoltare, formata din peste 100 de persoane, lucreaza cu dedicare si se ghideaza dupa metodologia Agile pentru a crea arhitecturi de big data, pipeline-uri de date si infrastructuri de nivel enterprise. Avand in vedere portofoliul nostru complex de proiecte, am avut ocazia sa lucram cu marea majoritate a tehnologiilor de big data.

 

Serviciile noastre

 • Consultanta big data
 • Strategie si arhitectura
 • Data Engineering
 • Analiza si modelarea datelor
 • Data Security & Quality
 • Data Governance & Compliance
 • Data Science & Machine Learning
Servicii Big Data

Vorbim big data

Arhitecturi de big data

Arhitecturi de big data

Putem crea arhitecturi personalizate de big data, fie ca este vorba despre un data warehouse, un data lake sau o solutie de data mesh. Cand vorbim despre big data, nu exista o solutie universala; echipa noastra de experti va analiza cerintele proiectului, va evalua cele mai potrivite tehnologii si va proiecta o solutie care sa se alinieze cu obiectivele strategice, luand in considerare si posibilele constrangeri.

Achizitie si colectare de date

Achizitie si colectare de date

Furnizam strategii eficiente pentru achizitionarea datelor dintr-o varietate de surse si le transferam catre platforma de big data, astfel incat sa obtinem aproape instantaneu informatii despre clienti, piata, tendinte si alte aspecte ale procesului decizional. Ne asiguram ca datele sunt actualizate in cel mai scurt timp dupa generarea lor, fie ca sunt importate in loturi sau transmise in flux continuu (streaming).

Pipeline-uri scalabile de date

Pipeline-uri scalabile de date

Va putem ajuta sa depasiti provocarile organizationale prin construirea de la zero a unor fluxuri de date robuste, fiabile si scalabile. Echipa noastra are o experienta indelungata in procesarea datelor si detine abilitatile si calificarile necesare pentru a va sprijini in transformarea, optimizarea, curatarea, filtrarea si agregarea datelor brute in informatii utile pentru proiectul sau business-ul vostru.

data warehouse modeling

Data Warehouse Modeling

Va putem ajuta sa proiectati de la zero modele de data warehouse sau sa va organizati datele din data warehouse-ul existent, urmand una dintre cele trei tehnici de modelare: Inmon, Kimball (Star Schema) sau Data Vault. Vom lua in considerare cerintele companiei voastre si va vom ajuta in acest proces continuu, impreuna cu echipa de business, pentru a oferi cazuri relevante de analiza de date.

Infrastructura de big data si servicii cloud

Infrastructura de big data si servicii cloud

Echipa noastra de big data este compusa din ingineri full-stack, capabili nu doar sa gestioneze fluxurile de date, ci si sa creeze infrastructuri pentru solutii complete. Inginerii nostri sunt certificatii Amazon Web Services, Google Cloud Platform si Microsoft Azure, fapt ce ii califica sa lucreze atat pe solutii de big data in cloud, cat si on-premises, utilizand tehnologii open-source, precum Kubernetes, Spark, Kafka si altele.

Solutii complete de date

Solutii complete de date

Dispunem de competentele necesare pentru a proiecta, dezvolta si intretine solutii complete end-to-end pentru datele companiei voastre, utilizand limbaje de programare precum Scala, Python, Java si SQL. Livram solutii care acopera intregul ciclu de viata al datelor: colectare, stocare, procesare si analiza. Oferim, de asemenea, suport tehnic si mentenanta pentru a asigura functionarea optima a sistemelor.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Certificari profesionale

 • Certified Google Cloud Platform Architects
 • Certified Google Cloud Data Engineers
 • Azure Data Engineers
 • AWS Certified Solutions Architects
 • Cloudera CCA Administrators
 • Apache Cassandra 3.x Developer Associates (DataStax)
 • Professional Machine Learning Engineers

Studii de caz

Suntem bucurosi ca am avut ocazia sa dezvoltam arhitecturi si infrastructuri complexe de big data pentru mai multi jucatori importanti din piata de retail, servicii medicale si multe altele. Parcurgand studiile de caz de mai jos, puteti afla atat provocarile intampinate de clientii nostri, cat si modul in care solutiile noastre personalizate i-au ajutat sa le depaseasca.  Veti descoperi, de asemenea, si o parte din expertiza pe care o detinem in ceea ce priveste tehnologiile si bunele practici in big data.

Expertii nostri in big data exploreaza continuu noi tehnologii si aplicatii care revolutioneaza modul in care colectam, stocam, analizam si valorificam datele.

big data
Platforma de big data on-premise pentru Carrefour

Platforma de big data on-premise pentru Carrefour

Am implementat pentru Carrefour Romania o platforma de big data cu scopul de a eficientiza operatiunile companiei. Sunt centralizate informatii despre stocuri, preturi, vanzari, promotii, comenzi etc. din magazinele si depozitele din tara.

Platforma de big data on-premise - Regina Maria

Platforma de big data on-premise - Regina Maria

Am dezvoltat pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA o platforma de big data on-premise care centralizeaza date din diferite surse ale clientului, asigurand astfel vizualizarea completa si consistenta a informatiilor si eficientizarea operatiunilor companiei.

Eagle - Platforma de big data in Google Cloud

Eagle - Platforma de big data in Google Cloud

Am implementat Eagle - platforma de big data in cloud pentru Carrefour Romania - cu scopul de a simplifica si democratiza accesul la date, astfel incat retailerul sa isi poata optimiza si eficientiza procesele de analiza si raportare.

Blog

Puterea transformatoare a big data modeleaza din ce in ce mai mult industriile, economiile, afacerile si viata noastra de zi cu zi. Datele nu reprezinta doar informatii; ele reprezinta una dintre cheile progresului. Veti gasi multe perspective si informatii noi pe blogul nostru: de la articole aprofundate despre ultimele tendinte si tehnologii de big data, pana la sfaturi, strategii si cele mai bune practici pentru proiecte de succes.

Alocati cateva minute pentru a citi articolele de pe blog si pentru a afla mai multe despre experienta noastra.

big data trends and technologies
esolutions la conferinta big data week bucuresti 2023

eSolutions la conferinta Big Data Week Bucharest 2023

Suntem bucurosi ca am organizat inca o editie a conferintei Big Data Week Bucharest in anul 2023 pentru a ne intalni cu profesionistii in domeniul big data în perioada 3-4 octombrie, la Hotelul Sheraton Bucharest, cu subiecte precum arhitecturi de big data, cloud si infrastructura, AI & ML, BI si analytics. Articol in engleza.

Kafka-Streams, K8s si Cassandra pentru un inventar de stocuri in timp real

Proiectarea unui inventar de stocuri in timp real

Cum sa proiectati un pipeline de procesare a datelor in flux continuu? Viorel Bibiloiu, Arhitect Big Data, a prezentat solutia noastra pentru proiectarea unui sistem de gestionare a stocurilor in timp real pentru un mare retailer, folosind Kafka Streams, K8s si Cassandra la conferinta BDW Bucuresti. Articol in engleza.

Optimizarea aplicatiilor Spark

Optimizarea aplicatiilor Spark - Bucketing

Bucketing in Spark este o modalitate de a organiza datele in sistemul de stocare intr-un mod special, astfel incat sa poata fi valorificate in interogarile ulterioare care pot deveni mai eficiente. Cu bucketing, putem amesteca datele in avans si le putem salva in aceasta stare pre-shuffled, optimizand astfel procesul. Articol in engleza.

Pregatiti-va sa luati decizii bazate pe date si informatii concrete.

Contactati-ne pentru a programa o intalnire.