big data

Servicii Big Data

Te ajutam sa valorifici potentialul datelor cu solutii digitale personalizate

Big Data

Valorifica potentialul datelor

Oferim solutii complete de big data, pentru a ajuta companiile sa gaseasca insight-uri, sa genereze valoare din datele lor si sa obtina rezultate masurabile.

Suntem pionieri in implementarea proiectelor de big data pe piata din Romania, finalizand cu succes 10 proiecte de big data in ultimii ani.

Ne mandrim cu o echipa de dezvoltare experimentata, formata din peste 100 de persoane, care lucreaza cu pasiune si se ghideaza dupa metodologia Agile. Avand in vedere portofoliul nostru complex de proiecte, am avut ocazia sa lucram cu majoritatea tehnologiilor big data.

Clientii nostri

Carrefour

  

Regina Maria

  

Evomed

  

Red Sea

  

Vorbim big data

Limbaje de programare

Limbaje de programare

Abilitatile de programare sunt esentiale pentru dezvoltarea platformelor de big data. Cu cat stii mai multe, cu atat e mai usor sa alegi solutia potrivita. Programatorii nostri stapanesc limbaje precum Java, Scala, Go, Python, Kotlin si C++.

Framework-uri

Framework-uri

Pe masura ce trece timpul, companiile colecteaza cantitati enorme de date. Programatorii nostri se folosesc de urmatoarele framework-uri pentru a structura si pregati aceste date: Spring, Apache Spark, Apache Beam, Flask si Akka.

Infrastructura

Infrastructura

Cand vorbim despre volume mari de date, cu o varietate larga si o viteza ridicata de transfer, infrastructura este esentiala pentru o implementare de succes. Echipa noastra lucreaza cu: Kubernetes, Docker, Terraform, Terragrunt, Ansible, Puppet si Xen.

Baze de date & Stocare

Baze de date & Stocare

Inginerii nostri au o vasta experienta cu diverse tehnologii, precum: Cassandra, BigQuery, Hive, MongoDB, Solr, Elasticsearch, OracleDB, PostgreSQL, Redis, HDFS, GCS, Amazon S3 si GlustersFs.

Procesare & Pipeline-uri

Procesare & Pipeline-uri

Volumul si viteza datelor a crescut in ultimii ani. Astfel, tehnologiile au trebuit sa se adapteze noii realitati. Arhitectii nostri software sunt experti in utilizarea instrumentelor de big data, cum ar fi: Apache Spark, Kafka, Cloud Pub/Sub, MQTT, Airflow, Ozie, Apache NiFi si Sqoop.

Expertiza

Expertiza

Expertii nostri detin abilitatile necesare pentru a asigura finalizarea cu succes a proiectelor de big data, inclusiv AI / ML, Cloud sau IoT. Avem experienta cu sistemele on-premise, folosind platforma Hadoop, precum si cu GCP, Azure sau AWS, ceea ce ne confera abilitatea de a gestiona orice proiect, indiferent de complexitate.

Metodologii

Metodologii

Nu poti construi un oras cu o singura unealta. La fel, nu poti sa practici dezvolatare software folosind un singur instrument. Microserviciile, CI / CD, TDD si Agile Scrum sunt patru metodologii de lucru distincte utilizate de echipa noastra atunci cand vine vorba de proiecte complexe de big data.

Big Data

Serviciile noastre

 

   Consultanta proiecte de big data

   Arhitectura si design de solutii big data

   Dezvoltare solutii big data (ETL/ELT pipeline, data exploration, Data Lake, DWH)

   Configurare proceduri pentru big data governance (calitatea datelor, securitate etc.)

   Dezvoltare modele de Machine Learning

Expertiza noastra

 
Echipa de big data

   Senior Big Data Architect

   Big Data Engineer / Developer

   Data Scientist

   Machine Learning Engineer

   Big Data Business Analyst, Project Manager

 
Certificari profesionale relevante

   Certified Google Cloud Platform Architect

   Certified Google Cloud Data Engineer

   Azure Data Engineer

   AWS Certified Solutions Architect

   Cloudera CCA Administrator

   Apache Cassandra 3.x Developer Associate (DataStax)

  Professional Machine Learning Engineer

 

Povesti de succes

Carrefour - Big Data

Platforma de big data Carrefour

eSolutions a implementat, in doar 6 luni, platforma de big data in cloud - Eagle pentru Carrefour Romania, cu scopul de a simplifica si democratiza accesul la date, astfel incat retailerul sa isi poata optimiza si eficientiza procesele de analiza si raportare.

Citeste mai mult

Regina Maria - Big Data

Platforma de big data Regina Maria

eSolutions a dezvoltat pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA o platforma de big data on-premise care centralizeaza date din diferite surse ale clientului, asigurand astfel vizualizarea completa si consistenta a informatiilor.

Citeste mai mult

Evomed - Big Data

Platforma de telemedicina MultiMED

MultiMED este un sistem inovativ de telemedicina, care permite realizarea si interpretarea analizelor si investigatiilor medicale la domiciliul pacientului, de catre o echipa multidisciplinara de medici specialisti. 

Citeste mai mult

Red Sea - Big Data

ReefBeat® - Pompe de apa inteligente

Pompele de apa ReefWave®, dezvoltate special pentru Red Sea de catre echipa de big data eSolutions, inglobeaza tehnologia cross-flow patentata Maxspect, care asigura o miscare optima a apei.

Citeste mai mult

contact

Contact

Afla mai multe despre serviciile noastre de big data

Scrie-ne mai multe detalii despre provocarile pe care le intampini si vom reveni cat mai curand posibil.