Tehnologii

Inovatia este in centrul activitatilor noastre, iar tehnologiile folosite joaca un rol esential. Regasiti mai jos toate tehnologiile pe care le folosim in proiectele noastre.

Limbaje de programare

In functie de nevoile proiectului si de obiectivele de business, putem decide care este cel mai bun limbaj de programare pentru a crea solutii efciente si scalabile. Utilizand variate limbaje de programare, va putem ajuta fie sa aduceti proiectele la viata, fie sa continuam proiectul cu aceeasi tehnologie in care a fost creat, fie sa va propunem instrumente mai bune pentru a va atinge obiectivele.

Colegii nostri programatori au un know-how vast in diverse limbaje de programare, printre care putem aminti Java, Kotlin, JavaScript, TypeScript, Python, C, C++, GoLang si altele. Promovam si incurajam invatarea continua in randul echipei noastre, astfel suntem mereu la curent cu cele mai noi tehnologii de pe piata.

Java
Kotlin
JavaScript
TypeScript
Python
C
C++
Go

Framework-uri

Deciziile strategice de a lucra cu un anumit framework sau cu altul ne permit sa acceleram termenele de dezvoltare si lansarea in productie, sa asiguram calitatea codului si sa oferim solutii personalizate care se potrivesc nevoilor de business. Am lucrat intotdeauna cu cele mai populare framework-uri, care au tractiune pe piata si permit scalarea.

Integrarea perfecta a acestor framework-uri contribuie la impactul pe care il poate avea un proiect. Echipa noastra de dezvoltatori poate utiliza o gama larga de framework-uri, precum Spring, ReactJS, Angular, Flutter si altele, pentru a eficientiza procesul de dezvoltare si a oferi solutii inovative.

spring
React
Angular
Flutter

Infrastructura

Suntem parteneri oficiali Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP) si Microsoft Azure, astfel putem lucra cu oricare dintre acesti trei furnizori importanti de cloud, precum si in infrastructuri locale sau cloud-uri hibride.

Folosim Docker si Kubernetes pentru containerizare si orchestrare, Terraform si Terragrunt pentru Infrastructure as Code (IaC), ArgoCD, Jenkins si Ansible pentru implementare si automatizare continua, Crossplane pentru gestionarea resurselor cloud si Grafana, Loki si Prometheus pentru monitorizare si metrici.

Echipa noastra este formata din arhitecti cloud, ingineri, dezvoltatori si experti DevOps cu o vasta experienta in tehnologiile mentionate. Ei observa si supravegheaza fiecare aspect al procesului de implementare, de la proiectarea arhitecturii pana la intretinerea continua a platformei.

Colegii nostri detin numeroase certificari, printre care putem mentiona: Certified Google Cloud Platform Architect, Certified Google Cloud Data Engineer, AWS Certified Solutions Architect, Azure Data Engineer, Cloudera Certified Associate (CCA) Administrator.

aws
Google Cloud
Azure
jubernetes
docker
Terraform
Terragrunt
argo
Jenkins
Ansible
Crossplane
Grafana
Linux

Baze de date si stocare

In cele peste 400 de proiecte pe care le-am implementat de-a lungul anilor, am lucrat cu o gama larga de baze de date. Fie ca vorbim despre baze de date relationale, cum ar fi MySQL, PostgreSQL, OracleDB, baze de date orientate pe documente, cum ar fi MongoDB, baze de date columnare, cum ar fi Cassandra, Apache Druid, Big Query, baze de date de tip key-value, cum ar fi redis, sau stocare de fisiere distribuite, cum ar fi HDFS sau GlusterFS, avem experienta necesara pentru a putea implementa orice tip de baza de date, in functie de nevoile proiectului.

Mai mult decat atat, avem expertiza si cunostinte in a lucra cu solutii de stocare a obiectelor bazate pe cloud, cum ar fi Amazon S3, Google Cloud Storage, Azure Blob Storage si Minio. De asemenea, am implement si solutii cu cerinte ridicate pentru cautare si indexare - Elasticsearch sau Solr.

Prin urmare, avem cunostintele necesare cand vine vorba de baze de date pentru a lua deciziile cele mai potrivite pentru o varietate de proiecte.

Alegand baza de date potrivita, timpul necesar pentru gestionarea datelor se reduce, putem explora diverse abordari ale analizei datelor si putem transforma informatiile disparate pe care le detineti in perspective valoroase pentru business.

Echipele noastre de dezvoltare pot lucra cu oricare dintre bazele de date de mai jos, stocarea obiectelor, motoarele de persistenta sau motoarele de cautare.

cassandra
Google Big Query
PostgreSQL
ORACLE
redis
druid
mongo DB
Solr
elasticsearch
hadoop
MINIO
Gluster

Procesare si pipeline-uri

Procesarea datelor este un domeniu dinamic care evolueaza continuu pentru a aborda provocarile generate de seturile de date in continua expansiune, transformarile datelor si nevoia de rezultate rapide, fiabile si rentabile. Instrumente precum Apache Spark, Kafka, Kafka Streams, MQTT, Airflow, Apache Beam, Apache NiFi, dbt, Databricks si Snowflake ne ajuta in aceste demersuri.

Volume mari de date sunt generate intr-un ritm fara precedent, iar manipularea eficienta si sistematica a acestor informatii este primordiala. Prin colectarea datelor, curatarea acestora, integrare, transformare si analiza, puteti extrage modele, tendinte si corelatii semnificative.

Echipa noastra de big data, formata din arhitecti, ingineri si developeri big data, data scientists, ingineri machine learning si analisti de business, e pregatita sa accepte noi provocari pentru proiectele voastre inovative.

Avem experienta hands-on si ne bucuram de o serie de certificari, printre care putem aminti Certified Google Cloud Platform Architect, Certified Google Cloud Data Engineer, Azure Data Engineer, AWS Certified Solutions Architect, Cloudera Certified Associate (CCA) Administrator, Apache Cassandra 3.x Developer Associate (DataStax), Professional Machine Learning Engineer.

Spark
kafka
Kafka Streams
mqtt
Airflow
beam
nifi
databricks
snowflake