Consultanta in metodologia Agile

Partenerul vostru pentru transformarea organizatiei: imbunatatiti modul de lucru folosind Agile.

Alegeti sa lucrati Agile: adaptare, evolutie, castig

Agile a adus o schimbare majora in dezvoltarea de software si in dinamica echipelor, reconfigurand abordarea traditionala a modului in care colaboram. A devenit, intre timp, o modalitate dovedita de a transforma organizatiile, de a cataliza inovatia si de a accelera dezvoltarea.
Ne concentram pe identificarea celei mai potrivite solutii pentru indeplinirea cerintelor unice ale fiecarei companii si pentru a va ajuta sa deveniti agili la nivel de organizatie. Urmand valorile si principiile Agile, promovam transparenta, iteratia, curajul, propriile reflectii, toleranta la greseli, concentrarea si perseveranta, avand ca obiectiv facilitarea imbunatatirilor la nivel de organizatie, pe termen lung, care sa persiste si dupa ce colaborarea cu noi se incheie.
Oferim training si suport pentru a integra mentalitatea Agile in cultura organizatiei, astfel incat sa ramaneti agili si sa raspundeti rapid schimbarilor pietei in urmatorii ani. Competentele noastre constau in cunoasterea metodelor prin care sa implementati metodologii Agile in intreaga voastra organizatie.
Daca sunteti la inceput de drum in Agile, va oferim un training complet care va introduce un nou mod de lucru pentru a demara proiectele de dezvoltare. De asemenea, urmarim impedimentele si provocarile care ar putea aparea pe parcurs si ar putea afecta transformarea Agile si propunem actiuni adaptate la nevoile voastre, pentru a deveni o organizatie agila de succes.

Serviciile noastre

  • Audit metodologii de dezvoltare
  • Training si workshop-uri
  • Consultanta si coaching
  • Imbunatatirea proceselor si fluxurilor de lucru
  • Managementul agil al proiectelor
  • Transformarea Agile
Solutii software personalizate

Consultanta Agile, dupa principiile si valorile Agile

Metodologii

Metodologii

Agile permite echipelor sa raspunda rapid la schimbare si sa livreze rezultate de calitate. Prin impartirea proiectelor in segmente mai mici (Sprint-uri), care pot fi gestionate usor, Agile integreaza transparenta, feedback-ul, adaptarea si livrarea continua a unui produs valoros. Dintre metodologii, Scrum este cea mai cunoscuta, dar folosim si altele, in functie de specificul proiectului, precum Kanban.

Experienta in proiecte

Experienta in proiecte

Cu o experienta de aproape 10 ani in lucrul cu metodogiile Agile, echipa noastra a acumulat un bagaj de cunostinte vast in diferitele proiecte derulate. De-a lungul acestei perioade, am implementat cu succes aproximativ 300 de proiecte in industrii diverse, demonstrand excelenta in utilizarea Agile spre a obtine cele mai bune rezultate pentru clientii nostri.

Beneficiile Agile

Beneficiile Agile

Alegand sa lucrati conform principiilor Agile, puteti imbunatati timpul de lansare in piata, puteti creste calitatea proiectelor, si puteti imbunatati starea de spirit a echipei. Metodologiile Agile ofera organizatiilor uneltele si cadrul de lucru necesare pentru mai multa eficienta, flexibilitate, productivitate si inovatie intr-un mediu de business in continua evolutie.

Consultanta Scrum

Consultanta Scrum

Fie ca doriti sa integrati metodologia si principiile Agile, folosind framework-ul Scrum, sau ca urmariti sa cresteti eficienta unei singure echipe sau proiect, noi putem adresa ambele nevoi. Abordam proiectele externe cu aceeasi dedicare si precizie ca si proiectele proprii, pentru a va ajuta sa alegeti metodologia potrivita pentru proiectele voastre.

Abordarea agila pentru gestionarea crizelor

Abordarea agila pentru gestionarea crizelor

Se intampla uneori ca proiectele sa stagneze, iar atunci este nevoie de un timp de raspuns rapid si de o reprioritizare a activitatilor. Fiecare companie ar trebui sa adreseze aceste blocaje sau provocari in conformitate cu propria cultura organizationala. Va putem ajuta sa intelegeti cum puteti salva proiectele din mijlocul unor crize si sa le aduceti cu succes in productie.

Dezvoltarea de echipe Agile

Dezvoltarea de echipe Agile

Aspecte importante ale construirii unor echipe Agile sunt formarea si compozitia echipei. Acestea implica gasirea mixului perfect de capabilitati, experienta, dar si a personalitatilor necesare pentru a crea echipe Agile performante. Cu ajutorul nostru, beneficiind de cunostintele si experienta noastra, si voi puteti construi de la zero echipe Agile in organizatia voastra.

Audit si consultanta

Audit si consultanta

Dezvoltati cu ajutorul nostru un audit intern bazat pe principii Agile. Vom analiza modul de lucru si contextul actual prin interviuri individuale, precum si prin stabilirea asteptarilor, identificarea obiectivelor masurabile si agrearea unor actiuni ulterioare. Vom facilita parcursul Agile si vom oferi consultanta pas cu pas. In cele din urma, vom monitoriza evenimentele si vom oferi feedback pentru o dezvoltare durabila.

Experti Agile

Experti Agile

Expertii nostri in Agile adopta o abordare practica, interactionand activ cu echipele voastre pentru a oferi indrumari pe parcursul procesului de adoptie a metodologiei Agile. Acestia joaca un rol esential in operatiunile de zi cu zi, lucrand indeaproape cu voi pentru a facilita implementarea principiilor si practicilor Agile. Ei ajuta echipele pentru o mai buna auto-organizare si incurajeaza o cultura a imbunatatirii continue.

Project Management Agile

Project Management Agile (APM)

Avem cunostinte extinse in a livra produse si servicii in mod iterativ si incremental, ceea ce ne ajuta sa ne concentram pe ceea ce este important in APM. Aceasta abordare presupune sa divizam proiectele complexe in sarcini mai mici, usor de gestionat, finalizandu-le in scurte iteratii pe parcursul derularii proiectului, accelerand dezvoltarea, facilitand colaborarea si imbunatatind raspunsul la tendintele pietei.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Certificari

Echipa noastra se mandreste cu o serie de certificari Agile, printre care putem numi:

Blog

Agile este o mentalitate pe care o promovam pe deplin! Aflati cum serviciile noastre au ajutat companiile sa creasc─â eficienta operationala si sa imbunatateasca satisfactia clientilor, ridicand in acelasi timp moralul echipelor.

Cititi postarile de blog de mai jos pentru a vedea beneficiile includerii acestei metodologii în organizatiile voastre si cum Agile va poate ajuta pe termen lung.

agile blog
Comunicarea in Agile

Comunicarea in Agile

Deoarece lucram in domeniul software engineering, comunicarea reprezinta un mare atu, deoarece cerintele trebuie intelese corect pentru a livra produsul dorit. Cum sa comunicam cel mai eficient? Aflati din urmatorul articol. Continut in engleza.

Introducere in Agile

Introducere in Agile

Ce inseamna Agile? Care sunt cele mai comune metodologii Agile? Si cum puteti obtine agilitate si in organizatia voastra? In acest articol, Bianca Enache, Agile Project Manager la eSolutions, discuta despre toate acestea si multe altele. Articol in engleza.

Faceti primul pas pentru imbunatatirea proiectelor si a business-ului!

In timp ce anumite obiective sunt comune mai multor afaceri din industrii variate, fiecare client are propriile nevoi unice. Scrieti-ne si va raspundem cat putem de rapid.