Infrastructura si operatiuni in cloud

Eficientizati operatiunile in cloud sau on-premises si beneficiati de o infrastructura fiabila si automatizata.

Simplificam infrastructuri complexe

Fie ca vorbim despre set-up on-premises sau in cloud, echipa noastra are expertiza necesara pentru a oferi servicii de DevOps si de administrare, disaster recovery si backup, orchestrare Kubernetes, migrarea aplicatiilor sau a bazelor de date din sau in cloud, in functie de obiectivele de business si set-up-ul de infrastructura existenta.

Cand vine vorba despre tehnologii, lucram atat on-premises, cat si in cloud. Putem gestiona proiecte cu orice furnizor major de cloud public - Google Cloud Platform, Amazon Web Services sau Microsoft Azure, in cloud-uri private, sau pe infrastructuri on-premises. Daca, din cauza cerintelor legale sau din alte motive, este nevoie sa stocati o parte din date si aplicatii on-premise si o parte in cloud, avem cunostintele necesare pentru a va ajuta sa le integrati intr-un cloud hibrid.

Echipa noastra de arhitecti si ingineri de cloud, developeri, DevOps, SCRUM Masters si manageri de proiect se ghideaza dupa metodologia Agile si se va ocupa de fiecare pas al procesului de implementare - de la proiectarea arhitecturii pana la mentenanta platformelor.

Serviciile noastre

 • Migrarea aplicatii enterprise
 • Migrare baze de date
 • Cloud DevOps
 • Cloud Engineering
 • Cloud Repatriation
 • Disaster Recovery & Backup in Cloud
 • Data Science si Machine Learning
infrastructura si operatiuni in cloud

Cloud sau on-premises - cu noi sunteti acoperiti

Migrare in cloud

Migrare in cloud

Ii ajutam pe clientii nostri sa construiasca medii de cloud sigure, flexibile si scalabile folosind platformele alese de acestia. Solutiile noastre pot simplifica procesul de migrare, oferindu-va instrumentele care va vor ajuta sa mutati si sa sincronizati datele usor, rapid si in siguranta.

Migrare din cloud

Migrare din cloud

Transferati date digitale, operatiuni, aplicatii sau servicii dintr-un mediu cloud inapoi pe infrastructura locala sau in propriul vostru data center. Echipa noastra DevOps are ani de experienta in administrarea sistemelor si va poate ajuta sa va creati propriul cloud privat si sa migrati in siguranta.

Consultanta de cloud

Consultanta de cloud

Consultantii nostri va vor ajuta sa selectati solutiile de cloud potrivite, care se integreaza cu usurinta si care ofera un ROI optim. Oferim o gama de servicii de cloud, de la proiectare, implementare, migrare, intretinere, administrare procese, cloud computing, pana la orchestrarea clusterelor de Kubernetes.

Big data in cloud

Big data in cloud

Arhitectii si inginerii nostri de big data folosesc tehnologiile cloud pentru a ajuta companiile sa isi gestioneze si optimizeze datele. Construim solutii de date in toate cele trei mari platforme de cloud computing (AWS, Azure, GCP) pentru companii din sectoarele auto, divertisment, sanatate, medical, retail si din sectorul public.

Infrastructura cloud on-premises

Infrastructura cloud on-premises

Obtineti beneficiile cloud-ului, pastrand in acelasi timp controlul asupra datelor si securitatii in propriul vostru cloud. Echipa noastra are o experienta indelungata in DevOps si in administrarea sistemelor, certificarile si cunostintele necesare pentru a va ajuta sa creati, sa gestionati si sa implementati propriul vostru data center local.

Orchestrare Kubernetes on-premises

Orchestrare Kubernetes on-premises

Putem orchestra aplicatii containerizate in cadrul infrastructurii locale a organizatiei tale. Serviciile de managed Kubernetes permit administrarea centralizata, scalarea automata si alocarea eficienta a resurselor, permitandu-va sa simplificati si eficientizati procesele de implementare si management ale aplicatiilor.

Cloud hibrid

Cloud hibrid

Integrati infrastructura on-premises cu resurse din cloud-ul public. Pastrati datele sensibile si critice pe servere private, asigurand securitatea si conformitatea acestora, in timp ce profitati de cloud pentru scalabilitate ridicata si rentabilitate pentru datele mai putin sensibile. Inginerii nostri va pot ajuta sa instalati, sa configurati si sa gestionati cloud-ul hibrid, pentru a va bucura de avantajele ambelor solutii.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Experti certificati in cloud

Certificarile pe care colegii nostri le detin valideaza expertiza si angajamentul nostru de a ramane la zi cu noile tehnologii, precum si capacitatea noastra de a furniza solutii sigure, scalabile si eficiente pentru partnerii nostri.

 • Certified Kubernetes Administrators
 • Certified Google Cloud Platform Architects
 • Certified Google Cloud Data Engineers
 • AWS Certified Solutions Architects
 • Cloudera Certified Associate Administrators (CCA Administrators)
 • Azure Data Engineers

Proiectele noastre

Te invitam sa exploram impreuna impactul real al solutiilor noastre prin cateva studii de caz, unde subliniem provocarile cu care s-au confruntat clientii nostri, strategiile pe care le-am folosit pentru a le depasi si rezultatele concrete si tangibile pe care le-am obtinut.

Urmatoarele studii de caz expun expertiza noastra, precum si angajamentul nostru de a impulsiona schimbari pozitive pentru business-uri din industrii variate.

studii de caz infrastructura si cloud
Platforma de big data on-premise pentru Carrefour

Platforma de big data on-premise pentru Carrefour

Am implementat pentru Carrefour Romania o platforma de big data cu scopul de a eficientiza operatiunile companiei. Sunt centralizate informatii despre stocuri, preturi, vanzari, promotii, comenzi etc. din magazinele si depozitele din tara.

Platforma de big data pentru Regina Maria

Platforma de big data pentru Regina Maria

Am dezvoltat pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA o platforma de big data on-premise care centralizeaza date din diferite surse ale clientului, asigurand astfel vizualizarea completa si consistenta a informatiilor si eficientizarea operatiunilor companiei.

Platforma de Telemedicina MultiMED

Platforma de Telemedicina MultiMED

MultiMED este un sistem inovativ de telemedicina, care permite realizarea si interpretarea analizelor si investigatiilor medicale la domiciliul pacientului, de catre o echipa de medici specialisti. Aflati in acest studiu de caz provocarile de business si solutia noastra.

Blog

Consultati articolele de blog de mai jos, unde veti gasi resurse si informatii valoroase despre cloud si infrastructuri locale.

De la articole despre cele mai recente tendinte sau despre tehnologii noi, tutoriale precum instructiuni de implementare si debugging, sau sfaturi utile pentru o infrastructura sigura si scalabila, suntem siguri ca veti gasi informatii utile pe blogul nostru.

blog cloud si infrastructura
Argo CD si Crosplane pentru bootstrapping de clustere de Kubernetes

Argo CD si Crosplane pentru bootstrapping de clustere de Kubernetes

Am participat la GoTech World, cea mai mare conferinta IT si digitala din Europa Centrala si de Est. Cititi articolul complet si ascultati discursul inginerului nostru DevOps despre ArgoCD și Crossplane pentru bootstraparea clusterelor k8s. Articol in engleza.

Rancher Desktop pentru dezvoltatori

Ce este Rancher Desktop si cum se poate instala si folosi?

Rancher Desktop poate fi folosit ca inlocuitor pentru Docker Desktop, deoarece este o aplicatie grafica gratuita si open-source, care ofera Docker si K8s pentru orice desktop / laptop. Haideti sa aflam cel mai bun mod de a-l instala. Articol in engleza.

De la scriptare Shell la K8s - Partea a II a

Eroarea "component etcd is unhealthy" in K8s / Rancher 2x

Viorel Anghel, Directorul de Cloud si Infrastructura la eSolutions, discuta in acest articol tehnic trei erori/alerte legate de componenta etcd a unui cluster Kubernetes si ofera solutii de rezolvare pas cu pas a acestora. Articol in engleza.

Beneficiati de potentialul unei infrastructuri moderne.

Contactati-ne si spuneti-ne nevoile voastre.