cloud

Infrastructura si operatiuni in Cloud

Eficientizeaza operatiunile si scade costurile companiei tale. Migreaza-ti infrastructura in cloud!

Cloud

Toate lucrurile simple, toate lucrurile in cloud

eSolutions este partenerul ideal pentru servicii si infrastructura cloud. Misiunea noastra este sa ajutam companiile in procesul de digitalizare, astfel incat sa oferim solutia IT potrivita la momentul potrivit.

Avem expertiza necesara pentru a dezvolta aplicatii cloud-native si, in acelasi timp, avem capacitatea de a te ajuta sa migrezi infrastructura in Google Cloud Platform, Amazon Web Services sau Microsoft Azure.

Echipa noastra experimentata de arhitecti cloud, ingineri, DevOps, deveoperi, SCRUM masters si manageri de proiect este ghidata de metodologia Agile si are capacitatea de a se ocupa de fiecare pas al procesului de implementare - de la proiectarea arhitecturii pana la intretinerea continua a platformei.

Clientii nostri

Carrefour

  

Red Sea

  

Regina Maria

  

Cu ce putem ajuta?

Migrare in cloud

Migrare in cloud

Ne ajutam clientii sa construiasca medii de cloud sigure, flexibile si scalabile cu ajutorul furnizorului de servicii ales. Solutiile noastre pot ajuta la simplificarea procesului de migrare prin furnizarea de instrumente care te vor ajuta sa muti si sa sincronizezi datele cu usurinta, rapid si sigur.

Dezvoltare și refactorizare de aplicatii

Dezvoltare și refactorizare de aplicatii

Utilizam tehnologia de tip cloud pentru a dezvolta aplicatii stabile, scalabile si sigure, oferind o gama importanta de beneficii pentru afacerea ta, cum ar fi: performanta imbunatatita a aplicatiei, timp de functionare crescut si actualizare usoara a software-ului.

Cresterea scalabilitatii

Cresterea scalabilitatii

Configurarea corecta a mediului cloud adauga valoare crescuta in business si asigura scalabilitatea acestuia. Construim solutiile potrivite pentru a raspunde corespunzator cerintelor business-ului.

Arhitectura cloud

Arhitectura cloud

Avem expertiza in a defini modele de arhitectura cloud adaptate cerințelor specifice ale business-ului tau. Intelegem nevoile afacerii, astfel încat sa putem folosi modele de implementare si servicii care sunt potrivite, indiferent daca este vorba de cloud privat sau hibrid.

Consultanta cloud

Consultanta cloud

Consultantii nostri cu experienta te vor ajuta sa selectezi solutiile cloud potrivite care se integreaza fara probleme. Oferim o varietate mare de servicii de la proiectare, implementare, migrare sau intretinere a aplicatiilor cloud, al proceselor si al sistemelor de calcul.

Big data in cloud

Big data in cloud

Arhitectii si inginerii nostri big data folosesc instrumente cloud pentru a ajuta companiile sa gestioneze si sa prelucreze datele. Construim solutii de big data in cloud pentru companii din sectorul auto, divertisment, asistenta medicala, retail si administratie publica.

Serviciile noastre

 

   Dezvoltare aplicatii cloud-native

   Migrarea aplicatiilor enterprise in cloud

   Refactorizarea aplicatiilor

   Cloud DevOps

   Cloud Engineering

 

   Migrarea bazelor de date

    Recuperarea datelor si back-up cloud

   Aplicatii personalizate in Cloud 

   Data Science & Machine Learning

Expertiza noastra

 
Echipa de cloud

 

   Cloud Architect

https://cdn.esolutions.ro/cdn/Cloud_Services/9_x.svg   Cloud Engineer

  Infrastructure Engineer

   Business Analyst

  Project Manager

 

 
Certificari profesionale relevante

 

 Certified Google Cloud Platform Architect

   Certified Google Cloud Data Engineer

   AWS Certified Solutions Architect

   Cloudera CCA Administrator

   Azure Data Engineers

 

Povesti de succes

Carrefour - Big Data

Platforma de big data Carrefour

eSolutions a implementat, in doar 6 luni, platforma de big data in cloud - Eagle pentru Carrefour Romania, cu scopul de a simplifica si democratiza accesul la date, astfel incat retailerul sa isi poata optimiza si eficientiza procesele de analiza si raportare.

Citeste mai mult

Regina Maria - Big Data

Platforma de big data Regina Maria

eSolutions a dezvoltat pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA o platforma de big data on-premise care centralizeaza date din diferite surse ale clientului, asigurand astfel vizualizarea completa si consistenta a informatiilor.

Citeste mai mult

Red Sea - Big Data

ReefBeat® - Pompe de apa inteligente

Pompele de apa ReefWave®, dezvoltate special pentru Red Sea de catre echipa de big data eSolutions, inglobeaza tehnologia cross-flow patentata Maxspect, care asigura o miscare optima a apei.

Citeste mai mult

contact

Contact

Afla mai multe despre serviciile noastre de cloud

Scrie-ne mai multe detalii despre provocarile pe care le intampini si vom reveni cat mai curand posibil.