QA si testare software

Asigurati fiabilitatea, calitatea, viteza si securitatea aplicatiilor voastre.

Servicii complete de testare si QA

Prin evaluarea sistematica a produselor, a sistemelor sau a aplicatiilor, pe tot parcursul ciclului lor de dezvoltare, ne asiguram ca acestea indeplinesc standardele de calitate si ca functioneaza conform asteptarilor. Testarea cuprinde diverse etape, metodologii si tehnici, avand ca obiective principale identificarea si rectificarea erorilor, atenuarea riscurilor si imbunatatirea experientei utilizatorului.

Expertii nostri QA folosesc API-uri si diverse instrumente de testare open-source pentru a garanta un produs final robust si fiabil.

Serviciile noastre:

  • Functional Testing
  • Integration Testing
  • Load & Performance Testing
  • Usability Testing
  • Automation
  • QA Audit
quality assurance

Quality Assurance & Quality Engineering

Teste automate de QA

Teste automate de QA

Folosim framework-uri de automatizare precum Selenium, Appium, Protractor, Cypress, Katalon, Postman, SoapUI si altele pentru a dezvolta si gestiona teste automate de QA.

Teste de performanta

Teste de performanta

Postman, Fidler si alte instrumente de testare open-source (precum JMeter) ne ajuta sa garantam fiabilitatea, receptivitatea si performanta aplicatiilor voastre.

Testare ETL si performante baze de date

Testare ETL si performante baze de date

Pentru a valida autenticitatea datelor, folosim instrumente precum Junit, DBUnit, sau IBM Rational Functional Testing. Asiguram protectia datelor prin implementarea unui proces de testare a validitatii datelor pentru integrare corecta pentru integrarea corecta a datelor.

Testare aplicatii mobile si web

Testare aplicatii mobile si web

Prin automatizare, testare functionala si testare de performanta si incarcare, asiguram cea mai buna experienta pentru utilizatori.

Testare migrare in cloud

Testare migrare in cloud

La migrarea in cloud, verificam ca datele si aplicatiile au fost migrate corespunzator, ca tehnologiile functioneaza corect in noul mediu si ca setarile sunt potrivite in cloud-ul ales de voi.

Asigurare functionalitati IoT

Asigurare functionalitati IoT

Prin fluxuri automatizate in Postman, rulate pe dispozitive IoT, putem verifica daca fiecare endpoint raspunde corect si este validat conform cerintelor. Folosind Postman, putem testa si pe baza scenariilor, pentru a ne asigura ca functionalitatile descrise sunt acoperite.

Testare in timp real

Testare in timp real

Testam produsul software in timp real, pentru a-i evalua capacitatile si pentru a minimiza potentialele erori. Acest lucru ne ajuta sa livram produse si servicii fara bug-uri sau erori partenerilor nostri, inca de la inceput.

Testare API

Testare API

Inginerii nostri testeaza endpointurile API-urilor, valideaza ciclurile cerere-raspuns, uneori denumita tranzactie, verifica gestionarea corecta a erorilor si evalueaza capacitatea de raspuns a API-ului, in diverse conditii, simuland un utilizator real, cu obiectivul de a garanta functionarea corecta a API-urilor.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Tech Stack

Folosim cele mai recente tehnologii din software development, big data, cloud si IoT pentru a oferi solutii inovative partenerilor nostri. Mai jos regasiti lista de tehnologii pentru care oferim servicii de testare.

Tehnologii

Aveti nevoie de servicii de QA si testare de software?

Lasati-ne un mesaj si revenim cat de rapid putem.