Full teams

Dezvoltati proiectele cu o echipa Agile dedicata.

Echipe Agile intr-o oferta completa

Coeziunea si buna colaborare a echipei pentru un proces fluent de lucru sunt la fel de importante precum abilitatile tehnice. De aceea, o echipa stabila va putea oferi servicii de dezvoltare software de nivel superior, care vor contribui la transformarea digitala a companiei.
Alegand aceasta varianta, castigati rapid o echipa dedicata care aduce unitate, creativitate si colaborare, beneficii pentru care ati investi, altfel, mai multe luni. Construim echipe de implementare care sa raspunda asteptarilor voastre, cu o investitie de timp si cost mai mica decat cea pentru angajarea, onboarding-ul si training-ul propriei echipe.
Specialistii nostri urmeaza principiile Agile, iar echipele sunt multidisciplinare, fiind capabile sa se adapteze din mers cerintelor in schimbare ale business-ului si provocarilor care apar pe parcurs, garantand, in acelasi timp, executia in termenul stabilit si servicii excelente.

full teams

Eliminati presiunea de pe propria echipa

Modelul echipei Agile dedicate

Modelul echipei Agile dedicate

Echipele noastre de specialisti stiu cum sa lucreze cel mai bine impreuna, urmand metodologia Agile. In functie de obiectivele si de nevoile de business, echipele noastre de developeri, DevOps, QA, SM, POs si Co-POs sunt pregatite sa livreze in mod unitar si sa preia noi provocari.

Experti tech & Agile

Experti tech & Agile

Avem peste 100 de profesionisti tech de diferite specializari: Software Developers, Sysadmins, DevOps si SysOps, Quality Assurance, Scrum Masters, Product Owners si Co-product Owners.

Time & material

Time & material

Folositi o echipa Agile completa pentru perioada necesara proiectului vostru, dezvoltand o strategie eficienta si flexibila pentru maximizarea rezultatelor proiectului. Aceasta permite scalarea rapida a echipei alaturi de cei mai buni specialisti.

Dezvoltare externalizata

Dezvoltare externalizata

Cautati echipe stabile de specialisti tech pentru proiectele organizatiei voastre? Puteti accesa acum profesionisti talentati care au cunostintele tehnice necesare, o alternativa eficienta la investitia in formarea propriilor echipe interne.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Experti certificati

Echipa noastra detine certificari de la cei trei mari furnizori de cloud, precum si alte certificari care atesta cunostintele noastre de tehnologie, printre care putem aminti:

  • Certified Google Cloud Platform Architect
  • Certified Google Cloud Data Engineer
  • AWS Certified Solutions Architect
  • Cloudera Certfied Associate (CCA) Administrator
  • Azure Data Engineer

Tehnologii

Specialistii nostri tehnici au lucrat cu o gama de tehnologii diverse, de care poate beneficia si proiectul vostru. Consultati mai jos lista completa:

Lucrati mai rapid cu ajutorul echipelor noastre Agile.

Spuneti-ne cerintele si nevoile proiectului si vom fi bucurosi sa va ajutam.