Dezvoltare solutii software personalizate

Software adaptat nevoilor voastre de business.

Inovatie in tehnologie cu solutii software personalizate

La eSolutions, suntem specializati in planificarea, proiectarea, implementarea si testarea solutiilor software complexe. Fie ca doriti sa dezvoltati o platforma web, o aplicatie mobila, sau sa implementati proiecte mai complexe precum construirea de arhitecturi pentru big data sau IoT, avem expertiza necesara pentru a va oferi solutii personalizate, adaptate cerintelor specifice companiei voastre.

Oferim solutii personalizate complete care se aliniaza nevoilor unice ale fiecarui client, urmam cele mai bune practici din industrie, folosim tehnologii moderne si acoperim toate serviciile de la analiza de business, dezvoltare software, suport, modernizare a aplicatiilor legacy, pana la migrari in sau din cloud.

Solutii personalizate care sustin progresul

Care sunt obiectivele de business, aspectele operationale care constituie blocaje sau cerintele tehnice ale companiei voastre? Impreuna convenim asupra celor mai potrivite metodologii si tehnologii pentru scenariul vostru de business si lucram impreuna pentru a le incorpora corect. Adoptam si integram principiile Agile in toate proiectele noastre, ceea ce inseamna ca evaluam elementele esentiale ale proiectului, atat inainte, cat si in timpul dezvoltarii acestuia.

Prin analiza atenta, planificare, proiectare, dezvoltare, integrare si testare, reusim sa cream solutii software complete, personalizate care va permit sa ramaneti competitivi pe segmentul de piata in care activati.

Serviciile noastre

  • Arhitectura software
  • Dezvoltare de aplicatii
  • Integrari de sisteme
  • Platforme enterprise
  • Consultanta in dezvoltare software
Solutii software personalizate

Procese agile si eficiente

Metodologia Agile Scrum

Metodologia Agile Scrum

Principiile Agile ofera o abordare iterativa pentru proiectarea si dezvoltarea de software. Dezvoltat in etape, proiectul vostru va evolua cu siguranta in directia corecta pe masura ce avansam, permitand oferirea de feedback continuu si modificari de functionalitate pe parcurs.

CI/CD

CI/CD

Introducerea automatizarii in toate etapele procesului de dezvoltare a aplicatiilor imbunatateste viteza, eficienta si calitarea software-ului. De asemenea, ajuta la reducerea erorilor manuale, permite iteratii mai rapide si feedback continuu pentru o livrare fiabila a acestuia.

Microservicii

Microservicii

Echipa noastra are peste 10 ani de experienta in implementarea de arhitecturi de microservicii, care ofera scalabilitate atat la nivel de produs cat si la nivel de echipa, in special in proiecte de mare amploare. Microserviciile pot fi implementate si actualizate individual, fara a afecta intregul sistem.

Quality Assurance

Quality Assurance

Ne asiguram ca solutia software se aliniaza perfect cu cerintele voastre de business. Aceasta implica planificarea si executarea testelor, identificarea si remedierea diferitelor erori sau probleme si testarea utilizabilitatii aplicatiei inainte de lansarea acesteia catre utilizatorii finali.

Expertiza

Expertiza

Echipa noastra de programatori lucreaza indeaproape cu echipa voastra pentru a intelege obiectivele de business si cerintele tehnice. Folosim cele mai noi tehnologii si cele mai bune practici pentru a construi o solutie personalizata care sa se alinieze cu strategia voastra de business.

 Certificari

Certificari

Echipa eSolutions se bucura de numeroase certificari care atesta expertiza noastra, printre care putem aminti: Cloud Architect / Engineer in GCP, AWS si Azure, Kubernetes (CKAD), Cloudera, Cassandra, ITIL, Scrum, SAFe 6 Agilist, si multe altele.

Audit IT

Audit IT

Prin procesul de auditare, va oferim o imagine obiectiva privind arhitectura implementata, tehnologiile si metodologiile de lucru folosite in dezvoltarea aplicatiilor voastre, impreuna cu recomandarile noastre bazate pe cele mai bune practici recunoscute in industrie.

Consultanta

Consultanta

Oferim sfaturi si recomandari IT pentru a va ajuta sa utilizati mai eficient tehnologiile, sa aplicati metodologia Agile in organizatia voastra si sa identificati cele mai importante zone care necesita imbunatatire.

Gama larga de tehnologii

In proiectele noastre, folosim o gama larga de tehnologii de ultima ora pentru a promova inovatia si a obtine rezultate de succes pentru partenerii nostri. Asa cum un oras nu se poate construi cu o singura unealta, nici software nu poti dezvolta cu o singura tehnologie. Mai jos regasiti instrumentele si tehnologiile cheie pe care le folosim in proiectele noastre pentru a atinge obiectivele de business.

tehnologii

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Proiectele noastre

Clientii nostri joaca un rol principal, aducand in atentia noastra diverse provocari si situatii de business. Aflati cum serviciile noastre personalizate de dezvoltare software le-au imbunatatit eficienta operationala, au ajutat la reducerea costurilor si au sporit nivelul de satisfactie al clientilor finali ai acestora.

Urmatoarele studii de caz aduc in atentia voastra provocarile clientilor nostri si solutiile software pe care le-am dezvoltat pentru a-i ajuta in a le depasi.

iot use cases
mambo

Mambo - Sistem Ticketing

Mambo este o aplicatie web, dezvoltata de eSolutions special pentru Carrefour Romania, oferind un proces complet automatizat de trimitere si aprobare a cererilor pentru diverse resurse.

multimed

Platforma de Telemedicina MultiMED

MultiMED este un sistem inovativ de telemedicina, care permite realizarea si interpretarea analizelor si investigatiilor medicale la domiciliul pacientului, de catre o echipa de medici specialisti.

promotion management

Promotion Management

Aplicatia Promotion Management a fost dezvoltata de eSolutions special pentru Carrefour Romania cu scopul gestionarii unei game largi de vouchere, pentru diferite tipuri de utilizatori.

Blog

Care sunt cele mai recente tehnologii, aplicatii si tendinte in software development? Ne bucuram sa fim la curent cu cele mai importante noutati din industrie si, in acelasi timp, sa impartasim cu voi tutoriale si alte informatii relevante legate de dezvoltarea software.

Gasiti mai jos cateva postari de blog despre proiectele noastre, diverse tehnologii cu care lucram si alte informatii pe care le consideram importante pentru industria tech.

iot blog
Garantii de livrare cu Kafka

Garantii de livrare cu Kafka

In arhitecturi moderne, precum cele cu microservicii, comunicarea dintre servicii este realizata folosind sisteme de mesagerie, luand in considerare mai multe intrebari. Ce garantii de livrare ofera Apache Kafka? Cititi in articol. Continut in engleza.

how to build a hexapod tutorial

Tips & Tricks pentru Apache Spark

Apache Spark este un framework de procesare distribuit conceput pentru a efectua o multime de calcule si procesare în flux continuu. Totusi, daca nu este optimizat corespunzator, poate prezenta o serie de probleme. Continut in engleza.

Recomandari de produs folosind Solr

Recomandari de produs folosind Solr

Sistemele de recomandari nu necesita intotdeauna resurse uriase sau multe de instrumente. Va aratam in articol cum sa construiti un sistem de recomandare de filtrare colaborativa folosing Apache Solr, pentru o experienta de utilizare imbunatatita. Continut in engleza.

Faceti primul pas pentru imbunatatirea business-ului cu solutii personalizate!

Anumite obiective sunt comune mai multor afaceri din industrii variate, insa fiecare client are propriile nevoi unice. Scrieti-ne si va raspundem cat putem de rapid.