Servicii DevOps

Livrati solutii mai rapid cu o gama larga de servicii moderne de dezvoltare.

Ingineri DevOps pentru organizatia voastra

Practicile DevOps faciliteaza lansari de software mai rapide, reducand timpul de lansare si astfel permitand organizatiilor sa raspunda rapid la feedback-ul clientilor sau la cerintele pietei. Cu un mediu de dezvoltare robust si fiabil, companiile pot imbunatati semnificativ eficienta proceselor de livrare a aplicatiilor. Acest lucru presupune crearea unei infrastructuri bine configurate, implementarea framework-urilor de testate automata si adoptia metodologiilor de dezvoltare agile.

Prin implementarea pipeline-urilor si a instrumentelor necesare pentru testarea automata, practicile DevOps asigura o mai buna calitate a codului, detectarea timpurie a erorilor si o stabilitate imbunatatita a sistemului, ceea ce duce la mai putine incidente de productie si la o rezolvare mai rapida a erorilor. Integrarea continua si livrarea continua (CI/CD) automatizeaza si eficientizeaza procesul de construire, testare si implementare a aplicatiilor. Modificarile in cod se integreaza usor si rapid cu baza de cod existenta, reducand posibilele erori de integrare inca de la inceput si minimizand conflictele in timp.

Cunostintele si experienta echipei noastre tehnice DevOps acopera servicii end-to-end in medii de productie cloud si on-premises. Detinem capabilitatile si expertiza necesare pentru a va sprijini in crearea sau imbunatatirea pipeline-urilor CI/CD si in accelerarea vitezei fluxurilor de lucru si a proceselor de lansare a software-ului, ducand astfel la o implementare mai rapida in productie.

Serviciile noastre

  • Management Kubernetes
  • Eficientizarea proceselor de livrare a software-ului
  • Configurarea pipeline-urilor
  • Audit si consultanta DevOps
Solutii software personalizate

Expertiza DevOps la dispozitia voastra

Kubernetes

Kubernetes

Gestionati eficient si scalati aplicatiile containerizate. Putem instala, configura si gestiona deployment-urile voastre cu Kubernetes, fie ca este vorba despre infrastructuri on-premises sau in cloud. Kubernetes ofera un set robust de caracteristici, inclusiv instalare automata, scalare si load balancing, impreuna cu capacitati de auto-reparare pentru a asigura disponibilitate ridicata si toleranta la erori.

CI/CD

CI/CD

Introduceti automatizarea in toate etapele dezvoltarii aplicatiilor prin integrare si livrare continua. CI/CD automatizeaza implementarea, asigurand lansari de aplicatii fara intreruperi si fiabile in mediile de productie, precum si feedback continuu. Pentru aceasta, urmam conceptele GitOps si utilizam instrumente precum ArgoCD, Argo Workflows, Gitlab Pipelines, Github Actions si Bamboo.

Infrastructure as Code (IaC)

Infrastructure as Code (IaC)

Folosim tehnologii precum Terraform, Ansible sau Crossplane, pentru a gestiona si versiona infrastructura precum un cod software, permitand organizatiei voastre sa profite de beneficiile automatizarii, scalabilitatii si agilitatii in procesele de gestionare a infrastructurii. Managementul configuratiilor completeaza Infrastructure-as-Code prin intretinerea continua a infrastructurii.

Monitorizare si observabilitate

Monitorizare si observabilitate

Va ajutam sa inregistrati, sa colectati, sa corelati si sa analizati in mod eficient date extinse de performanta din aplicatiile distribuite. Observabilitatea faciliteaza extragerea de informatii in timp real, pentru o mai buna intelegere a datelor disponibile. Putem implementa instrumente de monitorizare si de observabilitate de la zero, precum Grafana, Loki, Prometheus, Tempo, si altele.

Securitate informatica

Securitate informatica

Implementarea practicilor de securitate de la inceput ne ajuta sa identificam, sa abordam si sa atenuam potentialele amenintari din timp, asigurand astfel ca datele si aplicatiile voastre sunt in siguranta si ca vulnerabilitarile sunt detectate inainte de a putea reprezenta un risc semnificativ. Automatizam testele de securitate, evaluarile vulnerabilitatilor si verificarile de conformitate in pipeline-urile CI/CD.

 Audit si consultanta DevOps

Audit si consultanta DevOps

Evaluati, optimizati si imbunatatiti practicile de DevOps si de inginerie ale organizatiei vostre pentru a alinia obiectivele cu cele mai bune practici din industrie. Echipa noastra ofera servicii de audit si consultanta pentru a evalua starea infrastructurii, pentru a oferi sugestii de imbunatatire, perspective valoroase, recomandari, precum si informatii despre resursele si costurile necesare pentru a le implementa.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Proiecte

Partenerii nostri ne-au prezentat diferite contexte de business precum si provocarile lor. In timp ce anumite obiective se regasesc in mai multe industrii, nevoile distincte ale fiecarui client sunt cele care fac diferenta.

Descoperiti cum serviciile noastre au contribuit la cresterea eficientei operationale, la reducerea costurilor si la imbunatatirea satisfactiei clientilor. Cititi mai multe detalii in studiile de caz de mai jos.

devops use cases
Platforma de big data on-premise pentru Carrefour

Platforma de big data on-premise pentru Carrefour

Am implementat pentru Carrefour Romania o platforma de big data cu scopul de a eficientiza operatiunile companiei. Sunt centralizate informatii despre stocuri, preturi, vanzari, promotii, comenzi etc. din magazinele si depozitele din tara.

Platforma de big data pentru Regina Maria

Platforma de big data pentru Regina Maria

Am dezvoltat pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA o platforma de big data on-premise care centralizeaza date din diferite surse ale clientului, asigurand astfel vizualizarea completa si consistenta a informatiilor si eficientizarea operatiunilor companiei.

Platforma de Telemedicina MultiMED

Platforma de Telemedicina MultiMED

MultiMED este un sistem inovativ de telemedicina, care permite realizarea si interpretarea analizelor si investigatiilor medicale la domiciliul pacientului, de catre o echipa de medici specialisti. Aflati in acest studiu de caz provocarile de business si solutia noastra.

Blog

Folosim automatizarea pentru a face lucrurile complexe sa fie mai simplu de gestionat. DevOps engineering a aparut ca o abordare transformationala, care sa reduca decalajul dintre dezvoltare si operatiuni, pentru a imbunatati colaborarea, a creste agilitatea si a furniza software intr-un ritm fara precedent.

Descoperiti tutoriale in DevOps engineering: solutii pentru anumite erori sau bug-uri, sfaturi pentru infrastructuri de microservicii corect implementate si tehnologii pe care le-am testat, implementat sau pentru care garantam eficienta.

iot blog
Rancher Desktop dezvoltatori

Rancher Desktop pentru dezvoltatori

Rancher Desktop poate fi folosit ca inlocuitor pentru Docker Desktop, deoarece este o aplicatie grafica gratuita si open-source, care ofera Docker si K8s pentru orice desktop/laptop. Haideti sa aflam cel mai bun mod de a-l instala. Articol in engleza.

Noua comanda bat de Linux

Noua comanda de Linux - bat

cat, less și vim sunt toate comenzi utile pe care le puteti folosi pentru a vedea continutul unui fisier text în Unix. In acest articol discutam bat – o noua comanda Linux care vine cu functii suplimentare fata de comanda standard cat. Continut in engleza.

De la scriptare Shell la K8s - Partea a II a

De la scriptare Shell la K8s - Partea a II a

In prima parte a tutorialului, am explicat cum sa creati copii de rezerva PostgreSQL folosind comanda pg_dump. Aceasta a doua parte se va concentra pe Helm si pe conversia YAML-urilor Kubernetes intr-o diagrama Helm. Articol in engleza.

Va doriti lansari in productie mai rapide?

Suntem bucurosi sa va ajutam in proiecte DevOps.