Termeni si Conditii

Tot ce trebuie sa stii

Informatii legale

eSolutions Grup S.R.L.

Str. Constantin Budisteanu nr. 28C, et .4, sector 1

Cod postal 010775

Bucuresti

Nr. Ord. Reg. Com.: J40/4103/2001

CIF: RO 13846142

Conturi bancare

ING Bank

BIC/SWIFT: INGBROBU

IBAN: RO70INGB0000999901856134 (RON)

IBAN: RO59INGB0000999901856138 (EUR)

IBAN: RO64INGB0000999901856145 (USD)

Trezoreria sector 6

IBAN: RO32TREZ7065069XXX009693 (RON)

CADRUL SI CONDITIILE DE UTILIZARE

Prezentul site, esolutions.ro, este proprietatea S.C. ESOLUTIONS GRUP S.R.L, denumit in continuare eSolutions sau ESOLUTIONS GRUP.

Prin accesarea prezentului site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, utilizatorii confirma ca au citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Pentru orice nelamuriri cu privire la continutul acestor termeni si conditii, utilizatorul este rugat sa se adreseze in scris la adresa de e-mail: office@esolutions.ro.

 

DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Informatiile cuprinse in acest site se refera exclusiv la servicii si produse ESOLUTIONS GRUP.

Intregul continut al prezentului site este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Acest site este detinut si intretinut de catre ESOLUTIONS GRUP. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala privind materialele prezentate in acest site, apartin exclusiv ESOLUTIONS GRUP.

Membrii ESOLUTIONS GRUP isi rezerva toate drepturile cu privire la cele de mai sus si isi vor exercita la nevoie aceste drepturi in limitele permise de lege. Nimic din continutul acestui site nu constituie o licenta sau dreptul de a utiliza vreo imagine, informatie sau orice alte materiale prezentate pe site de catre vreo persoana.

Persoanelor care utilizeaza prezentul site le este interzisa reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site, fara acordul prealabil din partea ESOLUTIONS GRUP.

Descarcarea sau copierea, prin alte metode a fotografiilor si materialelor de pe site, nu transfera catre persoana care a realizat acele descarcari ori copieri, licenta sau drepturile asupra materialelor de pe site.

Orice date transmise catre acest site devin proprietatea ESOLUTIONS GRUP, si pot fi utilizate de catre aceasta in orice scop (in limitele legii), putand fi dezvaluite de catre companie sau partenerii/colaboratorii sai cu discretie, inclusiv catre orice tip de autoritati competente in materie.

Utilizatorii sunt responsabili pentru respectarea tuturor legilor si actelor normative care se aplica in cazul utilizarii site-urilor web.

ESOLUTIONS GRUP depune toate diligentele pentru a prezenta, in mod cat mai exact si concis, toate informatiile din acest site. Cu toate acestea, ESOLUTIONS GRUP nu este si nu va fi legal responsabil, in nicio circumstanta, pentru nicio inadvertenta ori descriere eronata a informatiilor prezentate in acest site.

NU CONSTITUIE OFERTE

Niciuna dintre informatiile prezentate in cadrul acestui site nu ar trebui interpretata ca fiind mai mult decat o invitatie sau recomandare de a achizitiona unul sau mai multe dintre serviciile/Produsele oferite. Decizia de a se angaja in vreun raport contractual concret cu ESOLUTIONS GRUP apartine exclusiv utilizatorilor site-ului.

Deoarece informatia prezentata pe acest site este cu caracter general, este posibil ca in cazuri individuale concrete, informatiile prezente pe site sa fie completate cu clauze specifice, incluse in contracte concrete, ce vor fi perfectate de catre parti.

Inainte de a lua orice decizie referitoare la colaborarea cu ESOLUTIONS GRUP, este important sa contactati un reprezentant al companiei, care va poate explica in detaliu conditiile colaborarii, punandu-va la dispozitie contracte special concepute in acest sens.

CONDUITA UTILIZATORILOR

ESOLUTIONS GRUP nu confera utilizatorilor dreptul de a modifica partial sau integral Produsele si Serviciile, de a reproduce partial sau integral Produsele si Serviciile, de a copia, vinde/revinde sau de a exploata Produsele si Serviciile in orice maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ESOLUTIONS GRUP.

Utilizatorii vor raspunde pentru orice daune, directe sau indirecte, aduse ESOLUTIONS GRUP, cu intentie sau din culpa (neglijenta sau imprudenta) utilizatorului sau persoanelor pentru care acesta raspunde sau ca urmare a folosirii frauduloase a Produselor/ Serviciilor sau a site-ului.

ESOLUTIONS GRUP SRL nu va fi raspunzatoare pentru folosirea frauduloasa a Produselor/Serviciilor sau a site-ului de catre utilizatori.

 PROTECTIA DATELOR

Pastrarea confidentialitatii datelor personale ale utilizatorilor site-ului nostru este foarte importanta pentru ESOLUTIONS GRUP, constituind si o dovada de apreciere a increderii pe care utilizatorii ne-o acorda, devenind clientii nostri. Pentru a putea veni in intampinarea nevoilor utilizatorilor, trebuie sa inregistram, pastram si sa utilizam anumite informatii personale despre ei. Cu toate acestea, ESOLUTIONS GRUP va trata informatiile personale pe care utilizatorii le furnizeaza cu maxima grija si respect, in concordanta cu principiile prezentate mai sus. Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor personale va rugam sa cititi Politica noastra de confidentialitate.

RESPONSABILITATI

In nicio imprejurare, ESOLUTIONS GRUP nu raspunde pentru nicio paguba (directa sau indirecta) adusa utilizatorilor sau oricarei alte parti, referitoare la utilizarea a Produselor, Serviciilor, acestui site si a informatiilor pe care acesta le cuprinde, sau orice alte pagube sau pierderi cauzate de erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie, virusi sau orice alti factori similari.

Chiar daca au luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, membrii ESOLUTIONS GRUP nu pot fi raspunzatori de inexactitati care pot aparea pe acest site.

Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor disponibile pe acest site. Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar ESOLUTIONS GRUP nu isi asuma nicio responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri. Cititorul prezentului mesaj este rugat sa se asigure ca este autorizat din punct de vedere juridic a se conecta la prezentul site in tara din care se stabileste conexiunea.

MODIFICARI

Termenii si conditiile de utilizare a acestui site pot fi modificate oricand de catre ESOLUTIONS GRUP, fara o notificare prealabila. De aceea, utilizatorii sunt de acord sa reciteasca aceasta sectiune a site-ului cu regularitate, iar accesul repetat sau utilizarea repetata a acestui site vor constitui dovada ca au fost de acord cu aceste schimbari. Aceasta versiune de Termeni si conditii a fost actualizata ultima data la 22.04.2021.

JURISDICTIE SI LITIGII

Orice plangere sau disputa determinata sau legata de utilizarea Produselor, Serviciilor, acestui site, a continutului sau sau a materialelor prezentate vor fi guvernate de catre legislatia romana in vigoare si vor fi solutionate de instantele competente din Bucuresti.

ESOLUTIONS GRUP se angajeaza sa trateze detaliile personale obtinute de la utilizatori in concordanta cu legislatia romana in vigoare. Incercarile de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul site, cu exceptia detinatorului sau legal, da dreptul unilateral si neechivoc ca ESOLUTIONS GRUP sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legal competente pentru sanctionarea acestui fapt.