Team Augmentation

Extindeti capacitatea tehnica pentru mai multa eficienta in proiecte.

Completati echipa actuala cu experti pentru mai multa valoare

In ultimii ani, una dintre provocarile majore ale companiilor a fost numarul mic de specialisti in domeniul tehnologiei. Suntem incantati ca avem in echipa experti pregatiti sa preia proiecte si provocari noi alaturi de partenerii nostri. Fie ca este vorba despre proiecte punctuale, pe termen scurt, sau despre acoperirea unei competente in cadrul unui proiect extins, consultantii nostri va sunt alaturi.
Luand in considerare deadline-urile din ce in ce mai stranse, modelul de extindere a echipei cu talente externe contribuie la reusita proiectelor. Aceasta varianta reduce timpul de executie a proiectului, elimina costurile de recrutare, training si crestere a echipei, si permite continuarea dezvoltarii proiectului la un nivel superior de calitate si specializare tehnica.
Prin extinderea echipei cu expertii nostri, eficientizati dezvoltarea proiectului si implementati solutii software de calitate in buget si in termen. Sunteti partenerii nostri de business, nu doar simpli clienti.

team augmentation

Extindeti capacitatea tehnica cu specialisti in domeniu

Developeri seniori si experti

Developeri seniori si experti

Cu experienta in limbaje de programare precum Java, Scala, Go, Kotlin, Python, C++ si în framework-uri de tipul Spring, Reactjs, Angular si Flutter, dezvoltatorii nostri pot acoperi proiecte si scenarii de business diverse.

Acces la experti tech

Acces la experti tech

Echipa noastra e formata din peste 100 de specialisti, de la Software Developers si Sysadmins, la DevOps si SysOps, Quality Assurance, Scrum Masters, Product Owners și Proxy Product Owners.

Time & material

Time & material

Aveti la dispozitie cei mai buni specialisti tech de care aveti nevoie în proiecte. Extinderea rapida a echipei, cu cei mai buni profesionisti, reprezinta o abordare flexibila si eficienta pentru cresterea capabilitatilor.

Dezvoltare externalizata

Dezvoltare externalizata

Aveti nevoie de un numar mare de specialisti in proiectele pe termen lung ale companiei? Aveti acces la o baza extinsa de specialisti competenti cu expertiza tehnica relevanta, beneficiind si de alternative eficiente din punct de vedere al costurilor comparativ cu variantele in-house.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Experti certificati

Echipa noastra detine certificari de la cei trei mari furnizori de cloud, precum si alte certificari care atesta cunostintele noastre de tehnologie, printre care putem aminti:

  • Certified Google Cloud Platform Architect
  • Certified Google Cloud Data Engineer
  • AWS Certified Solutions Architect
  • Cloudera Certfied Associate (CCA) Administrator
  • Azure Data Engineer

Tehnologii

Expertii nostri au experienta practica cu o gama variata de tehnologii care pot aduce valoare proiectului vostru. Explorati lista completa de mai jos:

Va putem ajuta in proiectele voastre.

Comunicati-ne cerintele si nevoile proiectului si vom fi bucurosi sa va ajutam.