Servicii IoT

Prototipare de dispozitive, software dedicat, design si arhitectura IoT - solutii complete pentru proiectele voastre.

Internet of Things pentru business

Conectati, colectati, gestionati si agregati date de la o multitudine de dispozitive fizice cu serviciile noastre variate de IoT. De la prototiparea dispozitivelor si dezvoltarea de software dedicat, la proiectare si concepere de arhitecturi IoT, avem expertiza necesara pentru a oferi solutii complete care acopera fiecare aspect de care este nevoie in proiecte de IoT.

Ne sustinem clientii si partenerii in construirea de solutii IoT pentru business si ii ajutam pe acestia in utilizarea algoritmilor AI si ML pentru o analiza in timp real mai eficienta a senzorilor si a datelor de pe dispozitive.

Alegeti serviciile eSolutions complete de conectivitate IoT pentru proiecte care inoveaza si optimizeaza sarcinile operationale in domenii precum cel industrial, auto sau comercial.

 

Serviciile noastre

  • Design si arhitectura IoT
  • Prototipare dispozitive
  • Implementare IoT: software dedicat, platforme IoT in cloud, platforme de management al dispozitivelor
  • Consultanta IoT
  • Audit tehnic
Servicii IoT

Expertiza in IoT

Senzori si actuatoare

Senzori si actuatoare

Senzorii monitorizeaza conditiile de mediu si va ajuta sa masurati temperatura, vibratiile, presiunea, umiditatea, lumina sau nivelurile de lichid. Actuatoarele efectueaza actiuni pneumatice, hidraulice, electrice, termice sau magnetice care se bazeaza pe senzori pentru a-si indeplini functia. Avem experienta de a le integra pe amandoua in proiectele voastre.

Dezvoltare de firmware

Dezvoltare de firmware

Proiectam si implementam firmware pentru dispozitive, cu cod scris in C/C++ sau Go si incorporat pe hardware. In dezvoltarea de firmware, codul este scris in memoria non-volatila a dispozitivului hardware, oferind un nivel ridicat de securitate . Expertii nostri isi propun sa maximizeze performanta, minimizand utilizarea memoriei si consumul de energie.

Platforme IoT in cloud

Platforme IoT in cloud

Platformele de Internet of Things in cloud reprezinta reteaua de infrastructura, servere si stocare necesare pentru functionarea dispozitivelor si aplicatiilor IoT, asigurand monitorizarea continua a tuturor dispozitivelor voastre. Putem lucra in orice cloud, in functie de proiect sau necesitati tehnice - Google Cloud Platform, Microsoft Azure, Amazon Web Services.

Software incorporat

Software incorporat

Software incorporat inseamna software programat pentru un dispozitiv anume. Programat pe un cip, acest software incorporat va ajuta sa controlati functiile diferitelor dispozitive hardware. Inginerii nostri au o intelegere aprofundata atat a hardware-ului, cat si a software-ului, concentrandu-se pe optimizarea codului si pe asigurarea de raspunsuri rapide a dispozitivelor.

Sisteme de actualizare si integrari over-the-air (OTA)

Sisteme de actualizare si integrari OTA

Un sistem de actualizare dinamica over-the-air (OTA) ofera livrarea wireless de firmware, software, chei de criptare si a altor tipuri de actualizari catre dispozitvele Internet of Things. Acest tip de sistem joaca un rol esential in mentinerea la zi a acestora. Criptam si autentificam actualizarile OTA, apoi livram utilizatorilor finali update-urile printr-un protocol securizat.

Tehnologii

Tehnologii

Pentru a putea raspunde diferitelor scenarii de utilizare IoT, folosim un set versatil de tehnologii, de la MQTT pentru mesagerie eficienta, la Raspberry Pi si Arduino pentru interfata hardware si dezvoltarea dispozitivelor personalizate, precum si microcontrolere System on Chip (SoC) ca ESP32, ESP8266 de la Espressif, pentru compactitate, integrare si eficienta.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Studii de caz

Nu am fi ajuns aici fara oportunitatile oferite de partenerii nostri, care ne-au prezentat scenariile lor de business si diversele provocari cu care se confrunta. Anumite obiective se regasesc in mai multe industrii, insa nevoile fiecarui client raman unice si ne ofera sansa de a ne adapta si de a propune solutii personalizate pentru acestia.

Cititi studiile de caz de mai jos pentru a afla mai multe despre proiectele noastre, provocarile clientilor si solutiile pe care le-am propus pentru fiecare scenariu in parte.

studii de caz IoT
red sea

ReefBeat®/ ReefWave® - Smart Reef Pumps System

Pompele de apa ReefWave®, dezvoltate special pentru Red Sea, inglobeaza tehnologia cross-flow patentata Maxspect, care asigura o miscare optima a apei, indiferent de pozitionarea coralilor in acvariu.

red sea

ReefBeat®/ ReefLED™ - Smart Reef Lighting System

ReefLED™ este un sistem inteligent de iluminare pentru acvariile marine, care a fost proiectat pentru a asigura cresterea si colorarea optima a coralilor. Luminile ReefLED™ sunt garantate a fi sigure pentru recif si foarte usor de configurat. 

Articole de blog

Fie ca sunteti pasionati de IoT, experti in tehnologie sau, pur si simplu, curiosi despre viitorul in Internet of Things si in robotica, blogul nostru va poate dezvalui din complexitatile si posibilitatile pe care le aduce aceasta lume.

Cititi articolele de blog de mai jos pentru a descoperi cele mai recente proiecte si aflati cu ce       v-am putea ajuta!

iot blog
how to build a hexapod tutorial

How to Build a Hexapod 3: Assembling the Electronics

Este timpul sa discutam despre diagramele electronice de proiectare, design PCB, si sa le asamblam pe toate pentru hexapodul nostru. Cititi partile anterioare ale tutorialului inainte de acesta. Articol in engleza.

how to build a hexapod tutorial

How to Build a Hexapod 2: Planning the Electronics

Dupa printarea 3D a pieselor si montarea lor, in aceasta parte a tutorialului vom aborda partea electronica. Vom discuta Raspberry Pi, servomotoare, comutatoare, senzori, sursa de alimentare si baterie. Articol in engleza.

how to build a hexapod tutorial

How to Build a Hexapod 1: Mechanics

In acest tutorial vom construi un robot hexapod de la zero. Vom parcurge toate detaliile despre mecanica, electronica si software. In aceasta prima parte discutam printarea 3D a pieselor si montarea acestora. Articol in engleza.

Aveti nevoie de ajutor in dezvoltarea proiectulului vostru de IoT?

Spuneti-ne nevoile tale si va vom raspunde cat de rapid putem.