Servicii de proiectare hardware pentru IoT

Transformati ideile in produse reale.

De la idee la prototip. De la prototip la productie

In cazul proiectarii de produs, succesul depinde de o serie de factori printre care putem aminti ergonomia, estetica si selectia materialelor. Cand vorbim despre hardware, echipa noastra dedicata de specialisti in design mecanic, electric si de asamblare raspunde provocarilor, cu misiunea de a crea un design singular care sa se alinieze cu toate aceste criterii.

Pentru proiectarea electronica si de PCB, selectia componentelor care sa se alinieze cu cerintele produsului si cu functionalitatile dorite este esentiala. Aceasta include sarcini precum crearea de diagrame bloc, diagrame schematice, selectia componentelor, calculul consumului de curent si alegerea surselor de alimentare adecvate.

Pe langa proiectarea mecanica si electronica, punctele noastre forte principale constau in dezvoltare de software dedicat, de firmware personalizat, dar si in aplicatiile in timp real pe care le putem construi. Programat direct pe cipuri hardware, software-ul nostru optimizeaza functionalitatea dispozitivului, fie pentru edge computing pe dispozitive IoT, fie pentru integrarea unitara cu cloud computing.

Directia pe care o urmam pune un accent puternic pe precizie si pe acuratete in fiecare etapa a integrarii si implementarii sistemelor. Procesul nostru incepe cu o prototipare rapida, o faza critica dedicata testarii pietei si validarii fezabilitatii conceptelor. Acest lucru ne permite sa evaluam si sa rafinam rapid ideile, asigurandu-ne ca produsul final se aliniaza perfect cu asteptarile pe care le aveti fata de proiect.

 

Serviciile noastre

  • Cercetare si dezvoltare pentru prototipuri
  • Design hardware
  • Design circuite electrice si proiectare PCB
  • Dezvoltare de firmware personalizat
  • Aplicatii in timp real
  • Integrare cloud IoT
  • Consultanta hardware
  • Audit tehnic
Hardware IoT

Dezvoltare hardware pentru Internet of Things

Proiectare mecanica

Proiectare mecanica

Proiectarea mecanica include CAD/CAM pentru precizie, ingineria dispozitivelor pentru componente specializate, prototipare rapida pentru un progres accelerat, si proiectare pentru fabricare (DFM) pentru o productie eficienta. DFM ia in considerare si eficienta materialului si a costurilor. Putem furniza schite si formate fizice pentru o iteratie rapida a conceptului si pentru evaluarea acestuia.

Proiectare electronica

Proiectare electronica

Proiectarea electronica, esentiala pentru IoT si progresul tehnologic, include proiectarea PCB, proiectarea circuitelor, prototipare rapida si inginerie digitala. Proiectarea PCB stabileste fundatia, in timp ce proiectarea digitala optimizeaza circuitele. Prototiparea rapida accelereaza dezvoltarea, iar ingineria digitala foloseste simulari pentru un design eficient. Aceste elemente creeaza dispozitive electronice inovative.

Software incorporat

Software incorporat

Putem crea software dedicat si dezvolta firmware personalizat si aplicatii in timp real. Software-ul dedicat optimizeaza functionalitatea dispozitivului, ingloband edge computing pe dispozitive IoT si integrarea in cloud. Prin intermediul tehnologiilor precum Arduino si IDF, impreuna cu programarea in C/C++, Python etc., optimizam codul pentru o performanta imbunatatita a dispozitivului.

Integrare si implementare de sisteme

Integrare si implementare de sisteme

Integrarea si implementarea de sisteme pune accentul pe precizie, incepand cu prototiparea rapida pentru validarea conceptului. Ulterior, indeplinim asteptarile voastre printr-o rafinare prompta. In tranzitia la productia de prototip, asiguram un proces atent supravegheat si un control riguros al calitatii. Angajamentul nostru fata de precizie conduce la solutii inovative.

Testare

Testare

In cursul dezvoltarii produsului, inclusiv in testarea automata a firmware-ului, in validarea designului si in procesul riguros de testare pentru hardware-ul IoT, este esential sa ne asiguram ca produsele se aliniaza cu cerintele desemnate. Proiectarea atenta si testarea extinsa nu doar ca minimizeaza problemele ulterioare, dar si sporeste substantial satisfactia generala a utilizatorilor finali.

Consultanta tehnica

Consultanta tehnica

Suntem aici pentru a va ghida prin procesul complex al dezvoltarii de produse IoT, punand intotdeauna accent pe inovatie. Succesul oricarui proiect IoT se bazeaza pe precizia si pe eficacitatea hardware-ului. Echipa noastra de specialisti IoT va poate oferi perspectiva tehnica de care aveti nevoie pentru a implementa ideile voastre de business intr-un produs tehnic eficient.

O parte dintre clientii care au incredere in noi

Studii de caz

Nu am fi ajuns aici fara oportunitatile oferite de partenerii nostri, care ne-au prezentat scenariile lor de business si diversele provocari cu care se confrunta. Anumite obiective se regasesc in mai multe industrii, insa nevoile fiecarui client raman unice si ne ofera sansa de a ne adapta si de a propune solutii personalizate pentru acestia.

Cititi studiile de caz de mai jos pentru a afla mai multe despre proiectele noastre, provocarile clientilor si solutiile pe care le-am propus pentru fiecare scenariu in parte.

iot use cases
red sea

ReefBeat®/ ReefWave® - Smart Reef Pumps System

Pompele de apa ReefWave®, dezvoltate special pentru Red Sea, inglobeaza tehnologia cross-flow patentata Maxspect, care asigura o miscare optima a apei, indiferent de pozitionarea coralilor in acvariu.

red sea

ReefBeat®/ ReefLED™ - Smart Reef Lighting System

ReefLED™ este un sistem inteligent de iluminare pentru acvariile marine, care a fost proiectat pentru a asigura cresterea si colorarea optima a coralilor. Luminile ReefLED™ sunt garantate a fi sigure pentru recif si foarte usor de configurat.

Articole de blog

Fie ca sunteti pasionati de IoT, experti in tehnologie sau, pur si simplu, curiosi despre viitorul in Internet of Things si in robotica, blogul nostru va poate dezvalui din complexitatile si posibilitatile pe care le aduce aceasta lume.

Cititi articolele de blog de mai jos pentru a descoperi cele mai recente proiecte si aflati cu ce v-am putea ajuta!

iot blog
how to build a hexapod tutorial

How to Build a Hexapod 3: Assembling the Electronics

Este timpul sa discutam despre diagramele electronice de proiectare, design PCB, si sa le asamblam pe toate pentru hexapodul nostru. Cititi partile anterioare ale tutorialului inainte de acesta. Articol in engleza.

how to build a hexapod tutorial

How to Build a Hexapod 2: Planning the Electronics

Dupa printarea 3D a pieselor si montarea lor, in aceasta parte a tutorialului vom aborda partea electronica. Vom discuta Raspberry Pi, servomotoare, comutatoare, senzori, sursa de alimentare si baterie. Articol in engleza.

how to build a hexapod tutorial

How to Build a Hexapod 1: Mechanics

In acest tutorial vom construi un robot hexapod de la zero. Vom parcurge toate detaliile despre mecanica, electronica si software. In aceasta prima parte discutam printarea 3D a pieselor si montarea acestora. Articol in engleza.

Proiectul vostru are nevoie de proiectare hardware?

Spuneti-ne detaliile si va vom raspunde cat de curand.