bdw

eSolutions prezinta Bucharest Big Data Week, intre 6-8 octombrie

 

eSolutions si Bigstep prezinta Bucharest Big Data Week, singurul eveniment despre domeniul datelor organizat in Romania, care va fi online in perioada 6-8 octombrie. Conferinta, de pe 6 octombrie, se va concentra pe aplicabilitatea din business, iar pe 7 si 8 octombrie participantii sunt invitati la multiple workshop-uri tehnice.

 

Big Data Week, eveniment international de referinta pentru domeniul datelor, reuneste comunitatea de profesionisti din domeniu, prin singurul eveniment local, organizat anul acesta online, cu deschidere pentru specialistii din intreaga lume. eSolutions, impreuna cu Bigstep,  aduc in atentia publicului din Romania fenomenul in amploarea lui, printr-un proces concentrat de educatie despre tendintele din domeniu si impactul utilizarii datelor in business.

 

Printr-o conferinta-ancora in data de 6 octombrie, cu focus pe tendintele-cheie ale domeniului, si prin numeroase cursuri practice pe 7 si 8 octombrie, publicul va avea o oportunitate excelentă de invatare,  agenda de discutii urmand directii majore precum Inteligenta Artificiala, Machine Learning, Business Inteligence, Real-Time Analytics, Data Science, Cloud, Microservicii. Cei aproximativ 20 de experti invitati  vor oferi informatii si recomandari valoroase atat despre beneficiile de business, prin prezentarea de studii de caz specifice, cat si din zona tehnica, acoperind exemple de arhitectura, pasii care trebuie urmati in implementarea unui proiect de big data, tehnologii folosite, provocari intalnite ii propuneri pentru depasirea acestora. Acestia reprezinta companii precum: Adore Me, Bigstep, Cognizant Softvision, eMAG, eSolutions, Google, ING Tech, Microsoft, Netopia Payments, Revolut și Trencadis.

 

Evenimentul este organizat pentru a doua oara la Bucuresti, eSolutions aducandu-si, din nou,  contributia la oferirea accesului la ultimele tendinte din domeniu. Big Data Week reuneste la nivel global o comunitate de profesionisti a caror prioritate este transferul de cunostinte despre domeniul datelor. Prin organizarea unor evenimente de succes în ultimii 10 ani in diferite puncte ale lumii, Big Data Week a devenit un proiect cu recunoastere în Londra, Chicago, Barcelona, Madrid, Sao Paolo, Rio de Janeiro, Jakarta, Kuala Lumpur, Minsk, Leeds.