eSolutions_cariere

ECHIPA

Mai buni impreuna

Cautam colegi noi pentru a dezvolta impreuna proiecte inovative! Cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie si limbajelor de programare diverse, lucram la proiecte de cloud si big data, precum si de dezvoltare software si aplicatii. Daca esti specialist in tech, curios, pasionat de tehnologie, si vrei sa lucrezi intr-un mediu captivant, arunca o privire mai jos, pe oportunitatile disponibile.

Senior Big Data Engineer

Ne marim echipa de big data si suntem in cautarea unui data engineer senior, care sa ne ajute sa extindem utilizarea tehnologiilor specifice, in proiecte noi.

Hybrid Senior

Big Data Developer

Ne marim echipa de big data si suntem in cautarea unui mid-level big data developer, care sa ne ajute sa extindem utilizarea tehnologiilor specifice, in proiecte noi.

Hybrid Mid

Full Stack Java Developer - Medium, Senior, Rockstar

Cautam programatori Full Stack Java pasionati, dornici sa creeze produse software care sa rezolve probleme din viata reala!

Hybrid Mid/Sr.

Senior JavaScript/React Developer

Cautam un dezvoltator JavaScript/React senior, care impartaseste aceeasi dorinta de a imbunatati viata oamenilor prin tehnologie si design.

Hybrid Senior

Golang Developer

Suntem in cautarea unui nou coleg, programator cu experienta in utilizarea limbajelor Go si Java.

Hybrid Mid

DevOps Engineer/System Administrator

Cautam colegi noi, Linux Sysadmins, pentru completarea echipei de DevOps.

Mid/Sr. Mid/Sr.

Programele de internship Java & DevOps la eSolutions

Momentan nu se primesc candidaturi pentru acest rol.

Hybrid Junior

Cloud Platform Engineer

Cautam un cloud engineer talentat si entuziast, familiarizat cu GCP (alternativ AWS sau Azure), care sa se alature echipei noastre DevOps.

Hybrid Senior

Android Developer

Cautam Android developer pasionat de tehnologiile mobile, entuziast, creativ si dornic sa invete lucruri noi. Impreuna cu echipa de web development, vei crea versiunile mobile ale aplicatiilor de business pe care le dezvoltam.

Hybrid Senior

C++ Embedded Developer (IoT)

Cautam un nou coleg care sa se alature echipei noastre IoT, cu experienta (mid-senior) in dezvoltarea si mentenanta dispozitivelor IoT embedded.

Hybrid Senior
1 / 2

Invatare continua

Educatie

Invatare continua

Training

Afla mai multe