Academy eSolutions

eSolutions Academy devine divizie de business independenta

In 2015 am observat o cerere sporita pentru tehnologii noi atat in companiile mari, cat si in cele mai mici. Am decis atunci sa venim in ajutorul clientilor nostri prin crearea unei noi arii de servicii, respectiv organizarea de cursuri de tehnologie. Acesta a fost startul eSolutions Academy.

De-a lungul anilor, numarul cursurilor, al trainerilor si al tehnologiilor acoperite a crescut, si din ce in ce mai multe cereri pentru noi tehnologii au ajuns la noi. Avand in vedere directiile de crestere a eSolutions si eSolutions Academy, dupa 7 ani captivanti, dam startul unui nou capitol.

Incepand cu 1 iunie, eSolutions Academy devine o divizie de business independenta, sub conducerea lui Dan Grigoras, ca Director Executiv.

In ceea ce priveste departamentul de Business Development al eSolutions, responsabilitatile lui Dan vor fi preluate de catre Andrei Popovici, care devine Head of Sales la eSolutions.

Ii felicitam pe amandoi si va invitam sa intrati pe website-ul eSolutions Academy. Pentru servicii de software development, big data, cloud, si IoT, puteti apela in continuare cu incredere la eSolutions, in timp ce cursurile si trainingurile raman exclusiv in domeniul de activitate al eSolutions Academy.