esolutions-adcentric

Blog

eSolutions achizitioneaza agentia digitala Adcentric

eSolutions, companie românească cu experiență de 17 ani în dezvoltare software și training IT, anunță achiziția agenției digitale Adcentric, o companie fondată în 2010 și care activează pe piața de marketing, design și dezvoltare de aplicații și site-uri web din România.

Adcentric se va alătura echipei eSolutions, dezvoltator de software care implementează aplicații în cloud și on-premise folosind tehnologii precum: Big Data, AI, Machine Learning, microservices. Achiziția va extinde portofoliul eSolutions cu servicii de creație, design și dezvoltări de front-end, împreună cu strategii de brand și marketing.

“Adcentric e o firmă cu experiență însemnată în proiecte de UI și UX, toate realizate in-house la un înalt nivel de calitate. Achiziția ne va da posibilitatea să îmbunătățim ofertele de servicii propuse clienților noștri care încep să pună din ce în ce mai mare preț pe ușurința utilizării, aspectul și funcționalitatea interfețelor dezvoltărilor contractate”, a declarat Marian Sîmpetru, Managing Partner eSolutions Grup.

“eSolutions e o firmă de tradiție pe piață românească de dezvoltare software cu clienți importanți din piețele de retail, IT&C, telecom

și sănătate din România și Germania. Avem șansa să lucrăm alături de echipe de developeri cu mare experiență care folosesc tehnologii foarte noi, implementate prin metodologii moderne la un nivel de calitate foarte ridicat. E o provocare pentru noi, dar și o șansă să lucrăm pentru a îmbunătăți experiențele virtuale a mii sau poate sute de mii de oameni prin intermediul aplicațiilor dezvoltate pentru clienții noștri”, a relatat Andrei Popovici, Managing Partner Adcentric.

Pentru a ușura integrarea echipei Adcentric, eSolutions Grup anunță atribuirea rolului de Chief Creative Officer lui Alexandru Verdeș, fost Head of Design la Adcentric.

Alexandru Verdeș are o experiență de 10 ani în industria web creativă acumulată în proiecte pentru clienți din România, Austria, Olanda, Germania și Statele Unite, coordonând echipele de dezvoltare și UI/UX ale Adcentric în ultimii 5 ani. Acesta se va asigura că tranziția echipei Adcentric către noile proiecte se va desfășura într-o manieră eficientă și cursivă.

eSolutions va oferi începând din aceasta vara servicii complete de UI/UX design, dezvoltare de frontend și marketing digital.