RedSea

eSolutions x Red Sea in Business Magazin - Inovatia ReefDose in acvaristica

eSolutions x Red Sea au lansat ReefDose, un nou produs din suita ecosistemului inteligent Red Sea, folosind o varietate de tehnologii de noua generatie precum IoT, cloud, big data, microservicii, intrand astfel in anuarul inovatiilor publicat de Business Magazin.

De peste 30 de ani, viziunea Red Sea a fost sa creeze o lume in care acvariile lor marine si de recif sa indeplineasca nevoile specifice si sa fie alegerea tuturor pasionatilor de acvaristica. Prin studii de biochimie si solutii tehnice de ultima generatie dezvoltate impreuna cu eSolutions, Red Sea ofera posibilitatea acestora de a intelege si de a supraveghea fascinanta lume din interiorul acvariilor lor.

Utilizatorul poate accesa ecosistemul inteligent al Red Sea prin intermediul aplicatiei ReefBeat, si are astfel control asupra acvariului de oriunde. Dupa proiectele ReefLED si ReefWave, la jumatatea anului 2021 s-a lansat si ReefDose, dezvoltat de catre eSolutions pentru suplimentarea zilnica a acvariilor de recif. In materialul dedicat din anuarul inovatiilor realizat de Business Magazin pot fi citite detaliile despre produsul ReefDose si inovatiile tehnice aduse de acesta.