Marian Simpetru

Marian Simpetru, Managing Partner eSolutions, discuta lectiile pentru 2024 cu Forbes Romania

Forbes Romania a invitat reprezentanti importanti din mediul de afaceri local sa vorbeasca despre lectiile invatate/traite in anul 2023 si despre provocarile anului 2023 in proiectul editorial #lectiipentru2024.

Care este cuvantul ce caracterizeaza cel mai bine anul 2023?

Din perspectiva noastra, “provocare” este cuvantul care defineste cel mai bine 2023. si spun aceasta din mai multe considerente. Modificarile de fiscalitate anuntate ne-au facut sa ne schimbam previziunile si sa reconsideram anumite directii. In ceea ce priveste business-ul eSolutions, am avut un nou challenge – de a lansa o noua structura si gama de servicii.

Care au fost motivele dvs. de îngrijorare pentru afacerea pe care o conduceti în anul 2023? Care sunt rezultatele activitatii companiei, comparativ cu estimarile de la inceputul anului?

Motivele de ingrijorare au fost si inca sunt in ceea ce priveste intregul context economic si politic international si national, in special evolutia economica a Germaniei. Ne uitam si la evolutia economica si politica de la noi si la schimbarile de fiscalitate.

La inceputul lui 2023, am estimat ca vom creste anul acesta cu 15% comparativ cu 2022, cand cifra noastra de afaceri a fost 6,5 milioane euro. Nu avem rezultatele finale, insa preconizam ca incheiem anul cu o cifra de afaceri de 7,84 milioane euro, asadar cu o crestere de 20%, peste asteptarile de la inceputul anului.

Cum au influentat crizele suprapuse si noua situatie geopolitic─â (continuarea razboiului din Ucraina si izbucnirea conflictului din Israel) activitatea companiei dvs.?

 

Citeste articolul integral pe forbes.ro