Marian Simpetru

Marian Simpetru, Managing Partner eSolutions, pentru Forbes Romania Summer Plans

Marian Simpetru, Managing Partner la eSolutions.ro, discuta contextul geopolitic, economic si social recent, precum si planurile de business pentru finalul acestui an si pentru 2023 in urmatorul interviu cu Forbes Romania:

Va intra afacerea dvs. in vacanta in aceasta perioada? Sau nu mai este vremea de „vacante” în contextul geopolitic, economic si social in care ne aflam?

Compania noastra nu intra niciodata in vacanta, asa a fost întotdeauna. Cu atat mai mult acum, cand simtim ca ne aflam intr-o zona de potential. Si cand spun aceasta, ma refer nu numai la contextul de oportunitate adus de digitalizarea accelerata, ci si la o schimbare importanta care s-a produs pentru eSolutions recent, prin intrarea partenerului nostru din Germania, tarent, într-un grup cu investiții majore la nivel international, QVEST, care acceseaza mai multe verticale si teritorii prin companiile pe care le detine. Ni se deschid piete si domenii noi, abordam industria de broadcasting si entertainment, de exemplu, care intra intr-o etapa de transformare, vom avea mult mai multe proiecte in zona de cloud si big data etc.

Totusi, dincolo de aceasta efervescenta in activitate, suntem atenti la echilibrul dintre viata profesionala si cea personala al echipei noastre, de aceea ne asiguram ca toate proiectele sunt acoperite si colegii nostri isi pot urma planurile.

Cele mai intalnite teme in discutiile pe care redactorii Forbes Romania le-au avut de-a lungul acestui an au vizat cresterea inflatiei, razboiul din Ucraina, pandemia, problemele din lanturile de aprovizionare, lipsa fortei de munca, cresterea exploziva a preturilor la utilitati. Care sunt preocuparile dvs. in urmatoarea perioada?

Extinderea echipei este in egala masură prioritatea si provocarea pentru noi. Principala noastra preocupare este, pe termen scurt, sa ne marim capacitatea de executie inaintea integrarii oricarui proiect sau client nou si business development-ului, caci realitatea ne arata ca inca de la finele anului trecut suntem la 100% capacitate in proiectele pe care le derulam si chiar avem un pipeline de proiecte noi in asteptare.

Ne propunem o crestere a echipei cu 20% in perioada imediat urmatoare, insa ne uitam cu atentie dupa cele mai potrivite persoane. Este important sa selectam specialisti care au competente inalte, adecvate nivelului de complexitate a proiectelor.

Citeste articolul integral pe Forbes Romania