citat_cover

Media

Marian Simpetru, pentru Forbes Romania

Forbes România a invitat comunitatea de business din România să răspundă la cele mai importante chestiuni ale momentului în cadrul proiectului editorial #reinventarearomaniei.


Oportunitatea pentru Romania

Marian Simpetru: Ultimele luni ne-au fortat sa implementam solutii de digitalizare a activitatii, in multe domenii in care nu credeam ca acest lucru va fi posibil. Am vazut dezvoltate, in timp record, platforme de invatare online, de telemedicina sau chiar pentru interactiunea cu autoritatile statului.

Bineinteles, sunt multe aspecte care pot fi imbunatatite. Si cred ca aceasta este o zona care va conduce la multe oportunitati in viitor. Doar un exemplu, care ne priveste in mod direct, fiind un proiect in care ne-am implicat pro bono: in doar doua saptamani, am reusit sa adaptam o platforma care sa mute exclusiv online activitatea DSP Brasov, transformand procesul de monitorizare a persoanelor izolate, in carantina, suspecte sau confirmate cu COVID-19, intr-un flux automatizat si usor de urmsrit. Consider ca vom asista la o adoptie din ce in ce mai mare a acestui tip de sisteme informatice, care vor creste productivitatea si vor imbunatati atat conditiile de lucru, cat si experienta utilizatorilor.

 

Citeste intreg articolul aici:

https://www.forbes.ro/marian-simpetru-managing-partner-esolutions-suntem-punctul-care-prin-tehnologie-putem-rezolva-problemele-reale-ale-societatii-iar-romania-exista-talent-pentru-dezvoltare-171931