cover_interviu_marketwatch

Media

Inteligenta artificiala– la baza inovatiei in retailul modern

 

Marian Simpetru, Managing Partner eSolutions, a fost invitat sa vorbeasca despre solutii inteligente pentru industria de retail, pentru Revista Market Watch. eSolutions a dezvoltat suita software Alteus (www.alteus.ai): produse de tip SaaS, bazate pe algoritmi de inteligenta artificiala si machine learning, care rezolva provocarile specifice industriei de retail, precum: automatizarea preturilor, analiza concurentei, monitorizarea canalelor de distributie a produselor, prediciit de vanzari sau recomandari de cumparare.

 

"Observam, in ultimii ani, cum comertul este una dintre industriile care au trecut prin cele mai semnificative schimbari: magazinele fac pasi din ce in ce mai mult spre online, iar modelul omnichannel devine pariul multor retaileri pentru succes. Indiferent de tipul de comert, tehnologia si digitalizarea au devenit indispensabile pentru o buna functionare a business-urilor.
In retailul modern, cu ajutorul solutiilor bazate pe inteligenta artificiala, se poate optimiza activitatea din orice tip de magazin sau retea de magazine, conducand la cresterea profitului si diminuarea costurilor operationale. Totodata, in rezultatul adoptiei acestor tehnologii se obtin perspective mai ample asupra comportamentului cumparatorului pentru retaileri si o experienta fara cusur pentru clienti, fie ca discutam despre retailul clasic sau despre cel online."

 

Te invitam sa citesti intreg articolul aici.
Daca vrei sa rasfoiesti revista online o poti gasi aici