retail.ro

Blog

retailTalks: Digitalizarea in retailul din 2021

In mod evident, digitalizarea marilor jucatori din industria de retail a fost accelerata de evolutia mediului de business din timpul pandemiei de anul trecut. Astfel, acestia au fost nevoiti sa isi modernizeze procedurile, sa se adapteze si sa dezvolte platforme sau aplicatii care sa le eficientizeze operatiunile, astfel incat business-urile sa poata functiona si exclusiv in online.

Marian Simpetru, Managing Partner eSolutions.ro, alaturi de Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex Romania si Corina Cimpoca, fondator MKOR, au explicat in cadrul webinarului organizat de Retail.ro, pe 15 iunie, ce s-a schimbat in ultima perioada pentru companiile din retail si care sunt trendurile industriei.

Digitalizarea a fost tot timpul o preocupare a retailerilor. Noi observam ca exista o intensificare a acestui proces. Digitalizarea nu inseamna doar trecerea unor procese in online, asa cum este adesea gresit interpretat. Sunt foarte multe procese care pot fi imbunatatite prin digitalizare, inclusiv aprovizionarea sau interventia algoritmilor de inteligenta artificiala in predictia vanzarilor si a cererii.'', a afirmat Marian Simpetru, Managing Partner eSolutions, in cadrul webinarului „Digitalizarea in retailul din 2021”, organizat de Retail.ro.

Pentru mai multe detalii, poti urmari intreaga discutie, accesand clipul de mai jos.