gotech- prezentare-imagine

Events

Solutii pentru industria de retail bazate pe Inteligenta Artificiala

 

Cresterea concurentei, trecerea de la bunuri la servicii, asteptarile clientilor pentru o experienta personalizata atat in magazinele online cat si in cele fizice, evolutia rapida a tehnologiei – acestea sunt doar cateva tendinte care conduc la schimbari majore in industria de retail. Pentru a ramane relevanti si competitivi, retailerii trebuie sa raspunda acestor schimbari intr-un mod cat mai eficient si rapid.

 

Schimbarile continue si trendurile care influenteaza industria forteaza companiile sa gaseasca solutii avansate, bazate pe tehnologie, pentru a transforma presiunea pietei in oportunitati de business. Marian Simpetru, Managing Partner la eSolutions, in timpul prezentarii sale din cadrul evenimentului online Go Tech World 2020, a evidențiat soluțiile practice care rezolva provocari ale ecosistemului de retail, precum: automatizarea preturilor, predictii de vanzari, analiza concurentei, monitorizarea canalelor de distributie a produselor.

Urmarind videoclipul de mai jos, veti descoperi:

- cum sa va aliniati strategiile de pret cu obiectivele de afaceri, utilizand o soluție automatizata, bazata pe tehnologia ML;

- cat de importante sunt predictiile de vanzari pentru procesele operationale si ce instrumente puteti utiliza pentru predictii cat mai exacte;

- cum sa urmariti schimbarile dinamice ale preturilor din piata si sa va ajustati strategiile de pret si pe baza informatiilor despre tactica concurentilor.

*Continut video disponibil doar in limba engleza