cover

Media

Eficientizeaza strategia de vanzare online cu ajutorul solutiilor de monitorizare preturi

 

Industria de retail este una dintre cele mai dinamice industrii la nivel global, iar nevoia de informatii corecte si actuale din piata este foarte mare.

 

Industria de retail este una dintre cele mai dinamice industrii la nivel global, iar nevoia de informatii corecte si actuale din piata este foarte mare. In ultimii ani, si in ultima perioada, cu precadere, zona comertului online a inregistrat cresteri considerabile, ceea ce echivaleaza cu aparitia mai multor jucatori in piata. Astfel, competitia in mediul online devine din ce in ce mai stransa, aducand noi provocari si nevoia de idei inovative pentru o pozitionare superioara fata de concurenta.

Principalul element urmarit de clienti, aunci cand aleg un magazin online pentru a face o achizitie, este pretul. Asadar proprietarii magazinelor online trebuie sa fie in permanenta informati cu privire la preturile practicate de competitori.

 

Citeste intreg articolul aici:

https://romanialibera.ro/economie/eficientizeaza-strategia-de-vanzare-online-cu-ajutorul-solutiilor-de-monitorizare-preturi-828120?fbclid=IwAR0EMlF5LphfLFqK6x4Vp_0Vv0TPokxQgCPBhrLN3XR_8qX8Y_JVSaE5u7c

 

UTILE

Linkuri externe

Conferinte si evenimente la care am participat si care au fost pe gustul nostru