qvestmedia-tarent

Blog

tarent AG, actionar al eSolutions, isi consolideaza prezenta in industria media printr-un nou parteneriat strategic

Incepand cu luna februarie a acestui an, tarent AG, actionar eSolutions, isi extinde portofoliul de servicii de tehnologie pentru industria media, prin intermediul parteneriatului strategic cu Qvest Group GmbH, care preia majoritatea actiunilor companiei.

Managementul actual ramane in continuare implicat in dezvoltarea companiei, pastrand aceleasi atributii si responsabilitati. Prin aceasta investitie, Qvest Group face urmatorul pas in intarirea pozitionarii ca lider de piata pe zona serviciilor de digitalizare si tehnologie pentru industria media, alaturi de tarent.

Noul parteneriat nu modifica in niciun fel derularea operatiunilor eSolutions, care va putea sustine, prin experienta vasta in dezvoltarea de solutii personalizate, noile proiecte la nivel de grup. 

Marian Simpetru, Managing Partner eSolutions, considera noul parteneriat o oportunitate importanta pentru extinderea portofoliul companiei: “Combinarea portofoliilor inovatoare si experientei in domeniile tehnologiei si digitalizarii ne transforma intr-un un partener extrem de atragator pentru sectorul media, la nivel global”.